Billiga väskor

Billiga väskor billigt på nätet ✓ Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris och kvalitet ✓ Handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Axelremsväskan är en verklig klassiker med sina originella och trendiga modeller ✓ Köp Billiga väskor billigt och få den hemlevererad ✓ Här hittar du även resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, necessärer, små kuvertväskor, portföljer i läder och datorryggsäckar

 

Detta bör du tänka på när du ska köpa axelremsväska

Här på Axelväskor.se hittar du axelväskor i tyg, läder, canvas och mocka. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Mixa och matcha väskor med din klädsel. Ofta matchar man handväskan med skorna. Andra populära väskor är crossbodyväskor, axelremsväskor, weekendväskor och handväskor.

Axelremsväskor tillhör världens mest populära väskor eftersom de är väldigt snygga, användbara och praktiska. Dessutom finns de i en mängd olika prisklasser, stilar och material. Ett vanligt misstag som många dock gör när de ska köpa en axelremsväska är att de bara tittar på utseendet på väskan. Givetvis är detta kanske den roligaste biten, men för att ditt köp av axelremsväska ska bli så lyckat som möjligt, bör du även tänka på ett antal saker som vi har sammanfattat här på sidan.

Vilka funktioner du vill att väskan ska ha

Behöver du till exempel med dig saker för ditt barn. För mediciner som du behöver ta regelbundet. Kommer du alltid att ha en bärbar dator med dig eller något annat liknand. I så fall bör du börja med att skriva ned allt som är viktigt för dig att bära med dig, så att du tittar på axelremsväskor i rätt storlek, och med rätt funktioner. Av funktionerna är många gånger fickorna viktigast. En bra axelremsväska har nämligen tillräckligt med fickor, både på insidan och utsidan, så att du kan organisera alla grejer du behöver ha med dem och på så vis hitta dem enklare.

Om väskans axelband ska vara avtagbart eller inte

Detta gör nämligen att väskan ser betydligt mer strikt ut, och kan vara bra om du vill kunna använda väskan som portfölj då och då, eller som en dataväska eller liknande. Många axelbandsväskor har avtagbara axelband, men inte alla.

Hur bekvämt axelbandet är

Detta kan vara viktigt för att du ska vilja bära väskan mycket. Ett bra axelband för just dig bör vara i rätt längd och bredd och eventuellt även vara vadderat för att minska belastningen på axeln.

Hur axelremsväskan stängs

De olika metoderna för stängning är olika säkra. Hamnar en axelremsväska ofta på baksidan eller sidan av din kropp gör att det emellanåt är lite svårt att ha uppsikt över den. Den bästa stänganordningen består i regel av flera delar. En dragkedja och en flärp som döljer och skyddar den eller både knappar och dragkedja. Välj aldrig en axelremsväska helt utan stängningsfunktion det är som en direkt invit till ficktjuvar.

Väskans material

Olika material är både olika hållbara och åldras olika bra. Skinn är i regel både det mest hållbara och slitstarka materialet för alla typer av väskor, inklusive axelremsväskor, och även det material som åldras bäst (äkta skinn blir nämligen bara snyggare med åren!), men det finns även andra material som är bra. Undvik helst vinyl och PVC, som är de sämsta, men billigaste materialen, för väskor.

Storlek på axelväskan

En stor väska rymmer mer men är omtymplig och jobbigare att bära runt på. Se därför till att du väljer en tillräckligt stor väska men inte en för stor. Jämför några olika väskor med varandra innan du gör ditt beslut.

Färgval

Klassiska och neutrala färger är i regel ett bättre val för axelremsväskor är skrikiga trendfärger. Väskor i neutrala färger är betydligt lättare att matcha med annat och kommer även att kännas ”rätt” längre än en färg som är superinne just denna säsong.

Axelväskor och crossbodyväskor herr

Om du är kille och behöver en väska till jobb eller skola är en så kallad axelväska för killar ett bra val. Axelväskor och crossbodyväskor herr är mycket praktiska eftersom de lämnar händerna fria. Väskorna finns i mängder av stilar, prisklasser och material. Här hittar du axelväskor i tyg, läder, canvas och mocka. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Mixa och matcha väskor med din klädsel och skor. Exempel på andra väskor här på Axelväskor.se är axelväskor och axelremsväskor, axelremsväskor dam och plånböcker herr.

Vilka funktioner vill du att väskan ska ha

Det du ska fundera mest över är vilka funktioner du vill att väskan ska ha. Allt annat, inklusive pris och utseende, är egentligen sekundärt, då det viktigaste är att väskan är praktisk och hjälper dig hålla ordning på dina grejer och transportera dem. Vad du kommer att använda väskan till och vad du kommer att ha i den. Ska väskan tåla vatten, använder du den varje dag samt hur stor bör väskan vara är några frågor man bör ställa sig.

Har väskan tillräckligt med fickor

Fickor på både insida och utsida hjälper dig att hålla ordning på dina grejer. Har du alltid pennor med dig bör det finnas ett fack för detta. De flesta behöver även ett särskilt fack för mobiltelefonen så att den är lätt att hitta och så vidare.

Hur bekvämt axelbandet är

En bekväm axelrem, så att väskan blir bekväm att bära. Breda och vadderade axelremmar är i regel bekvämast.

Hur stängs väskan

Ett bra sätt att stänga väskan på är också viktigt. Bara knappar eller ingen stängfunktion alls är riskfyllt med tanke på ficktjuvar. Välj därför alltid en axelväska med flera stängningsfunktioner som en dragkedja och knappar eller en flärp för att försvåra för andra som vill komma åt innehållet i väskan.

Du bör även fundera på detta

Hur axelväskan ska se ut stilmässigt. Om du ska ha en axelväska till skolan, till arbetet, hobby eller annat bör den passa för just detta. Vilket material som skulle passar bäst. Du som vill bära med dig en bärbar dator i väskan bör alltid välja ett mycket slitstarkt material, som till exempel skinn, då bärbara datorer och andra tunga föremål kan töja ut eller spräcka mindre tåliga material. I regel är det värt att betala lite extra för ett bra material vid inköpstillfället för att sedan kunna ha väskan i många år, istället för att snåla vid inköpstillfället, men detta är givetvis en smak och budget fråga också.