Resväskor

Resväskor billigt på nätet ✓ Handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Resväskor som är snygga, smidiga och praktiska ✓ Mängder av originella och trendiga modeller ✓ Köp Resväskor billigt och få den hemlevererad ✓ Här hittar du även mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, små kuvertväskor, portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Samsonite Neopulse Spinner 81cm-Matte Black

Samsonite Neopulse Spinner 81cm-Matte Black
Endast 2 998 kr

Med Neopulse skapar Samsonite en ny måttstock för lätta polykarbonatväskor. Neopulse tillverkas i Europa och är en hård resväska som lyckas kombinera lätthet och styrka tack vare den patenterade självförstärkande konstruktionen med extra skyddande hörn. Denna iögonfallande och eleganta resväska med 4 hjul bygger på innovativ teknik.

BRIC'S Capri hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Grå

BRIC'S Capri hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Grå
Endast 2 499 kr

Material: PolykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVolym: 34 literVikt: 2,89 kgEXTERIÖRResväska från Bric?s gjord i slitstark polykarbonat, ett material som också är extremt stöttåligt. Stilrena skinndetaljer och en lätt design som ger dig bra packningsutrymme. Utrustad med tresiffrigt kodlås med TSA-funktion och fyra hjul för ett lätthanterligt bagage. HandtagBaktill finns ett integrerat och justerbart samt ergonomiskt draghandtag. På ovansidan finns även ett bärhandtag i skinn.LåsPå ena sidan finns ett tresiffrigt TSA-integrerat kodlås. Observera att nyckel till TSA-låsen EJ medföljer. Nyckellåsen är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.HjulFyra tystgående dubbelhjul vridbara 360 grader vilket gör att de rullar i olika riktningar och är lätta att styra. Hjulens bredd gör även väskan extra stabil.INTERIÖRInvändigt finns två större fack som båda försluts på dragkedja. I bottenfacket finns justerbara packningsband vilket minskar risken för skrynkliga kläder. Tillsammans med topplocket ger dig interiören bra utrymme för all nödvändig packning.

Eastpak - Tranverz M - 67 cm - 2 hjul -Goldout Black

Eastpak - Tranverz M - 67 cm - 2 hjul -Goldout Black
Endast 1 319 kr

Var du än hamnar, i storstadsmyllret eller i tropikerna (med himlen som tak), är Eastpak med dig. Den slitstarka trotjänaren har uthållighet och styrka och ger dig frihet att bära med dig. Tack vare sin bakgrund i den amerikanska armén är Eastpaks produkter anpassade för alla tillfällen, från resväskor och ryggsäckar till axelremsväskor och magväskor. För nästa dagsmarsch över breda boulevarder eller slingrande bergsvägar ? Eastpak har rätt utrustning för ditt äventyr!

Samsonite Prodigy resväska med 4 hjul, 55 cm, Svart

Samsonite Prodigy resväska med 4 hjul, 55 cm, Svart
Endast 2 599 kr

Material: 100% PolykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 23 cmVikt: 2,8 kgVolym: 40 LGaranti: Begränsad 5 års global garantiEXTERIÖRProdigy från Samsonite är en hårdskalsresväska för den moderna resenären med separat framficka för dator och resehandlingar, så de är lättåtkomliga vid säkerhetskontrollen. Fungerar som kabinväska hos de flesta flygbolagen, exempelvis SAS, Norwegian och easyJet. Integrerad namnetikett baktill vid handtaget. HandtagDraghandtag med två skenor baktill samt topp- och sidohandtag. LåsIntegrerat TSA-kombinationslås upptill, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra praktiska dubbelhjul som gör att väskan rullar smidigt och kan styras utan ansträngning. INTERIÖRElastiska kryssband i bottenfacket för att hålla packningen på plats och minska risken för skrynkliga kläder. Mellanskiva i locket. Vattentätt fack med dragkedja för vätska och kosmetik invändigt. Vadderat tabletfack och datorfack med plats för en dator på upp till 16,4 tum i det främre facket.

Epic HDX Hexacore 65cm - 4 hjul - Resväska-GreenGlow

Epic HDX Hexacore 65cm - 4 hjul - Resväska-GreenGlow
Endast 1 119 kr

Resväskan är utrustad med TSA-kombinationslås som gör resorna till USA lättare då tullen har tillgång till nyckeln. Väskan har även en välplanerad inredning som ger dig stor möjlighet till en välorganiserad packning.

Rolling Thunder - 22

Rolling Thunder - 22
Endast 2 495 kr

Slitstark och robust, Rolling Thunder kollektionen erbjuder flera olika storlekar i dessa rullväskor med uppdaterad design som medför minskad vikt, förstärkta partier samt fler organiseringsmöjligheter. Vill du förvara dina saker på ett snyggt och praktiskt sätt på resan, använd dig av The North Face® Rolling Thunder 22.Material: 1000D polyester med TPE laminering, 1680D Nylon

Delsey Turenne hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Blå

Delsey Turenne hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Blå
Endast 2 299 kr

Material: 100% PolykarbonatHöjd: 55 cm Bredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,0 kg Volym: 40 literGaranti: 10 års världsgarantiEXTERIÖROptimal volym med ytterst låg vikt. Resväskan är utrustad med en unik identifieringskod som underlättar för dig att komma i kontakt med den person som hittat ditt bagage i händelse av förlust eller stöld, i syfte att återfå väskan. . Väskans struktur förstärker motståndskraften för slag och stötar. HandtagDen är utrustad med bekvämt tvåstegs draghandtag samt integrerad adresslapp på baksidan av trolleyn. Väskan är endast 20 cm bred och därmed tillåten som handbagage på de flesta lågprisflyg.LåsDet dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Säkerhetsblixtlåset är 41 gånger starkare än ett vanligt blixtlås! Väskan har integrerat TSA kombinationslås, som är krav vi inresa i USA.HjulElegant och lättviktig kabintrolley med 4 tysta dubbelhjul. De 4 dubbelhjulen är tysta och lättroterande och underlättar resandet. INTERIÖRMellanväggar som försluts med dragkedja finns i både locket och bottenfacket. Bra med utrymme som gör det smidigt att organisera packningen.

Samsonite S'CURE Spinner 55cm-Silver

Samsonite S'CURE Spinner 55cm-Silver
Endast 1 359 kr

Upptäck vår lättaste polypropylenkollektion någonsin! Samsonite har lyckats skapa en extremt lätt polypropylenkollektion med trepunktslås tack vare det nya banbrytande polypropylenmaterialet Flowlite?. Materialet gör att vi kan formgjuta mycket tunna skal som ändå är slitstarka och skyddar personliga tillhörigheter inuti resväskan. Denna klassiska kollektion är tillverkad i Europa.

Epic Crate - 76 cm - 4 hjul-Purple

Epic Crate - 76 cm - 4 hjul-Purple
Endast 1 199 kr

Epic Crate EX (Expanderbar) är en hård resväska i unik design med ett starkt och tåligt lättviktsskal. Mönstret på skalet är utformat för att förstärka skalets kraft mot slag.

Samsonite Lite- Cube DLX spinner 76 cm -Darkolive

Samsonite Lite- Cube DLX spinner 76 cm -Darkolive
Endast 5 399 kr

En lyxig version av Samsonites klassiker Lite-Cube. Denna DLX resväska är resultatet av kombinationen, sofistikerat skinn med sömnadsdetaljer och en högklassig färgpalett: metalliserad Curv i aluminium med accentfärgen toffee, ger en klassisk elegant look och i den svarta versionen med svart färgaccent för en modern och sportig look. Väskan kommer med deluxe touch-points och en komplett interiör för att organisera din packning. Lite-Cube DLX erbjuder dig en mycket elegant design i samspel med det unika Curv-materialets styrka och lätthet, och gör väskan till en förstklassig resepartner.

Titan Xenon Arctic hård resväska, 4 hjul, 55/67/74 cm, Blå, 55cm

Titan Xenon Arctic hård resväska, 4 hjul, 55/67/74 cm, Blå, 55cm
Endast 1 999 kr

Material: 100% PolykarbonatMått beroende på storlek:H: 55 cm | B: 38 cm | D: 20 cm | 2,4 kg | 38 literH: 67 cm | B: 46 cm | D: 28 cm | 3,1 kg | 66 literH: 74 cm | B: 53 cm | D: 31 cm | 4,1 kg | 100 literGaranti: 7 år garantiEXTERIÖRResväska från Titan gjord i hållbar polykarbonat med en repavvisande yta som inte påverkas av värme eller kyla. Snygg och stilren modell inspirerad av den skandinaviska designens enkelhet. Det tresiffriga kodlåset med TSA-funktion på sidan håller packningen säker. Väskan är också utrustad med en vattenavvisande gummerad dragkedja.HandtagJusterbart draghandtag baktill. De två större storlekarna (67 cm / 74 cm) har två bärhandtag, ett på toppen och ett på sidan medan kabinstorleken (55 cm) endast har ett bärhandtag på ovansidan.LåsFast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion för säker resa till och från USA och för att skydda ditt bagage. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen.HjulVäskan har fyra hjul som är svängbara 360 grader och gör att väskan går stabilt och tyst även på svårare terräng. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack och topplock med justerbara packningsband som håller all packning på plats. Båda facken försluts med nät. Inuti finns också flera mindre fickor för smart organisering av all nödvändig packning.

The Carryall 40l

The Carryall 40l
Endast 1 795 kr

Väskan har en stor ficka som är fodrad med ett vattentät material, perfekt för förvaring av skor eller svettiga träningskläderKan kopplas ihop med Douchebags rullresväskor. Smidigt om du vill koppla ihop både din resväska och duffel till och från flygplatsen. Material: Utsida: Slitstark polyester 600D med en vattentät beläggning/ Vattentät TPE 500D (ej PVC)Foder: Polyester 200D-PU

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Bästa resväskan för din resa

Resväskan är nog en av de första saker man fixar när man förbereder sig för en resa. Även om man inte tycker att man behöver ha med så mycket brukar resväskan snabbt bli full. Man ska ha med kläder för alla tillfällen och det finns en hel massa prylar som man inser att man inte kan klara sig utan om man ska vara borta en vecka eller två. Det finns många olika modeller och typer av resväskor och vilken som är lämpligast avgörs av resans längd och syfte.

Det viktigaste är förstås att man får med sig alla nödvändiga saker och att de inte tar skada under resan. Ska du åka på charterresa kan det vara bra att skaffa en hård resväska som tål den ibland tuffa hanteringen på flygplatserna. Det kan också vara smart att satsa på en resväska som går på hjul så du slipper kånka och bära runt den överallt. Det finns mjuka resväskor som i och för sig brukar vara mycket slitstarka och är lättare att bära. Men även om de är slitstarka står de inte emot stötar särskilt bra. Du kan givetvis ha en mjuk resväska om du inte har något ömtåligt i bagaget, och om du enbart har kläder i packningen kan det fungera bra med denna typ av resväska. Annars lämpar sig de mjuka resväskorna bäst som handbagage eller kanske för resan med egen bil.

Men alla resor är ju inte semester- eller nöjesresor. Reser du i jobbet behöver du kanske inte ha samma resväska som när du åker till solen och värmen med familjen. På jobb- eller affärsresan kanske en kabinväska är den bästa väskan att ta med. Men det beror förstås på hur lång din resa är. Är du borta en längre tid behöver du givetvis en rejäl resväska även om resan är jobbrelaterad. Det finns ett stort utbud av resväskor och du kan välja mellan olika modeller, storlekar och material. Och du väljer, som sagt, väska efter resans typ.

Du kanske redan har en hård resväska som har fungerat bra under många år, och därför inte ser någon anledning att skaffa en ny. Det vara bra att känna till att hårda resväskor tidigare tillverkades av hårdplast (ploypropylenplast) som visserligen är ett hållbart material som tål stötar bra, men som också kan bli poröst om det utsätts för kyla. Och det kan faktiskt vara minusgrader i fraktutrymmet på ett flygplan. De nya resväskorna är gjorda av polykarbonat som är lika stöttåligt, opåverkat av temperatur och dessutom betydligt lättare än den gamla hårdplasten. Så det finns kanske skäl att byta ut den gamla hårda mot en ny lika hård och tålig väska som blir smidigare och lättare att ta med sig på grund av sin lägre vikt. Störst utbud av resväskor hittar du här på nätet. Här ser du alla resväskor på ett ställe och kan enkelt jämföra både modeller och priser för att hitta den bästa resväskan för dig. Med på resan har du säkert en necessär, mobil och plånboksfodral och någon form av ryggsäck beroende på vilken typ av resa du ska göra.