Resväskor

Resväskor billigt på nätet ✓ Handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Resväskor som är snygga, smidiga och praktiska ✓ Mängder av originella och trendiga modeller ✓ Köp Resväskor billigt och få den hemlevererad ✓ Här hittar du även mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, små kuvertväskor, portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Epic GTO 4.0 65cm-SterlingWhite

Epic GTO 4.0 65cm-SterlingWhite
Endast 1 799 kr

Varje resa kräver mycket av din väska. Därför behöver du en Epic som klarar strapatserna på vägen. EPIC's resväskor har ett skal i hexacoremönster ? som är gjort för att bäras, släpas och staplas! Dessutom finns det modeller med reflexskal som gör att din Epic-väska lyser i mörkret! Oavsett tid på dygnet kan du lita på Epics produkter: plånböcker, kabinväskor och ryggsäck eller tillbehör som packpåsar, kombinationslås och nackkuddar. Packa din Epic för att upptäcka hur enkelt ditt resande kan vara!

Samsonite Uplite mjuk resväska, 4 hjul, 55 cm, Röd

Samsonite Uplite mjuk resväska, 4 hjul, 55 cm, Röd
Endast 1 799 kr

Material: Denier nylonHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 23 cmVikt: 1,7 kgVolym: 41 kgGaranti: Begränsad 5 års garantiEXTERIÖRResväska från Samsonite gjort i slitstark denier nylon. Väskan har förutom sin lätta vikt även en praktisk och rymlig design. Ytterfack med dragkedja framtill och på sidan samt ett TSA-kombinationslås på väskans ovansida som gör resandet säkert.HandtagUtvändigt finns ett integrerat och ergonomiskt draghandtag på ovansidan, som kan låsas på olika nivåer. Bärhandtag ovantill.LåsTresiffrigt TSA-kodlås på toppen av väskan. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.HjulVäskan har fyra smidiga hjul som rullar i olika riktningar och över olika underlag vilket gör den lätt att styra.AdresstagSmart adresstag på väskans ena kortsida.INTERIÖRRymlig inredning i form av stort bottenfack med justerbara packningsband. Topplock med nät som försluts med dragkedja samt justerbara packningsband för att hålla all packning på plats.

EPIC Crate Reflex hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Mellangrå, 66cm

EPIC Crate Reflex hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Mellangrå, 66cm
Endast 1 999 kr

Material: DuralitematerialMått beroende på storlek:H: 55 B: 40 D: 20 cm | 40 L | 2,6 kgH: 66 B: 46 D: 25 cm | 68 L | 3,3 kg H: 76 B: 54 D: 28 cm | 103 L | 4 kgGaranti: Begränsad 5 års garantiEXTERIÖRResväska från EPIC i specialutgåva med snygg design gjord i tre hållbart Duralitematerial som kombinerar flexibilitet och styrka. Praktisk reflex-funktion tack vare det yttre överdragets egenskaper. Väskan försluts med dubbla dragkedjor som är vattenavvisande. HandtagJusterbart teleskophandtag baktill som fungerar som draghandtag. Två infällda handtag utvändigt, ett på toppen och ett på sidan.LåsUtrustad med TSA-kodlås. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.HjulFyra hjul som rullar i olika riktningar vilket gör att väskan rullar bra över olika underlag och är lätt att styra. INTERIÖRRymlig invändigt med ett stort bottenfack och tillhörande packningsband samt ett topplock som försluts med dragkedja. På insidan finns också två mindre fack så att du smidigt kan organisera din packning.

Samsonite Neopulse hård resväska, 4 hjul, 75 cm, Svart

Samsonite Neopulse hård resväska, 4 hjul, 75 cm, Svart
Endast 2 799 kr

Material: 100 % Makrolon polycarbonateHöjd: 75 cm Bredd: 51 cmDjup: 28 cmVikt: 3,1 kg Volym: 94 literGaranti: Begränsad 5 års global garantiEXTERIÖRResväska från Samsonite tillverkad med i lätt och tålig makrolon polycarbonate. Den hållbara designen ger dig en lätt men robust väska.HandtagUtrustad med justerbart teleskophandtag baktill samt topp- och sidohandtag i lättgreppbar soft-touch.LåsUtrustad med 3-siffrigt TSA-kombinationslås som håller din packning säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.HjulFyra kraftiga hjul som rullar i alla riktningar vilket gör väskan lätt att dra och avlastar arm och axel från onödig tyngd.AdressetikettIntegrerad adressetikett baktillINTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med packningsband samt ett toppfack som ger dig bra med utrymme och gör det smidigt att organisera packningen. Mellanväggar som försluts med dragkedja finns i både locket och bottenfacket.

Epic Crate EX - 76 cm - 4 hjul-Purple

Epic Crate EX - 76 cm - 4 hjul-Purple
Endast 1 499 kr

Epic Crate EX (Expanderbar) är en hård resväska i unik design med ett starkt och tåligt lättviktsskal. Mönstret på skalet är utformat för att förstärka skalets kraft mot slag.

Epic Crate Reflex - 55 cm - 4 hjul-Platinum

Epic Crate Reflex - 55 cm - 4 hjul-Platinum
Endast 1 799 kr

Epic Crate Reflex är en hård resväska i unik design med ett starkt och tåligt lättviktsskal. Mönstret på skalet är utformat för att förstärka skalets kraft mot slag. Denna specialutgåva av EPIC Crate är utrustad med ett treskikt kompositmaterial som kombinerar styrka, flexibilitet, skönhet, djup och nu även en reflekterande funktion som tillhandahålls genom verkligt reflekterande element i skalet.Resväskan är fullt fodrad och har en rumsavdelare i toppen med separata dragkedjor. Det finns dessutom elastiska remmar på båda sidor för att hålla kläderna på plats.

Samsonite Neopulse resväska med 4 hjul, 75 cm, Röd

Samsonite Neopulse resväska med 4 hjul, 75 cm, Röd
Endast 2 799 kr

Material: 100% Makrolon polycarbonateHöjd: 75 cm Bredd: 51 cmDjup: 28 cmVikt: 3,4 kg Volym: 94 LGaranti: Begränsad 5 års global garanti EXTERIÖRLättviktig och stark resväska från Samsonite. Innovativa och eleganta Neopulse kombinerar lätthet och styrka perfekt tack vare den patenterade självförstärkande konstruktionen med extra skyddande hörn. Snygga metallic-färger. Tillverkad i Europa. HandtagIntegrerat och justerbart draghandtag med dubbla skenor på ovansidan samt två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan. LåsUtrustad med fast, tresiffrigt TSA-kombinationslås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. Låsbara dragkedjor. HjulFyra tystgående dubbla spinnerhjul som rullar i alla riktningar vilket gör att väskan rullar bra över olika underlag och lätthanterlig. INTERIÖRInvändigt finns ett bottenfack med korslagda packningsband och ett toppfack, båda med fodrad skiljeväggskudde.

Samsonite Neopulse resväska med 4 hjul, 69 cm, Brun

Samsonite Neopulse resväska med 4 hjul, 69 cm, Brun
Endast 2 599 kr

Material: 100% Makrolon polycarbonateHöjd: 69 cm Bredd: 46 cmDjup: 27 cmVikt: 2,9 kg Volym: 74 LGaranti: Begränsad 5 års global garanti EXTERIÖRLättviktig och stark resväska från Samsonite. Innovativa och eleganta Neopulse kombinerar lätthet och styrka perfekt tack vare den patenterade självförstärkande konstruktionen med extra skyddande hörn. Snygga metallic-färger. Tillverkad i Europa. HandtagIntegrerat och justerbart draghandtag med dubbla skenor på ovansidan samt två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan. LåsUtrustad med fast, tresiffrigt TSA-kombinationslås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. Låsbara dragkedjor. HjulFyra tystgående spinnerhjul som rullar i alla riktningar vilket gör att väskan rullar bra över olika underlag och lätthanterlig. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med korslagda packningsband och avdelare samt toppfack med avdelare och en liten ficka med dragkedja.

Sègur 55 cm

Sègur 55 cm
Endast 1 195 kr

Delsey Segur, lättviktig kabintrolley, slim, därmed tillåten som handbagage hos dem flesta lågprisflygen. Mycket stabil och snygg resväska som har den praktiska egenskapen att man enkelt kan ta bort innertyget för att tvätta det i tvättmaskin för en bakteriefri miljö. De 4 dubbelhjulen är lättroterande och underlättar resandet. Väskan har integrerat TSA lås, som är krav vi inresa i USA. Den är utrustad med bekvämt flerstegs draghandtag. Den räfflade ytan förstärker väskan mot stötar som kan uppstå under transport. Delsey erbjuder 5 års världsgaranti för material- och fabrikationsfel. Material 100% polykarbonat. 55 x 40 x 20 cm yttermått. Vikt 2,7 kg. Volym 40 liter. 55 x 40 x 20 cm yttermått.

Orv Trunk 30

Orv Trunk 30
Endast 3 595 kr

Detta är väskan där du får med dig all utrusning du behöver. Eagle Creek erbjuder utöver Livstidsgarantin, No Matter What garanti. Vilket innebär att de lagar eller byter ut väskan oavsett vad som har hänt med den. Töjbart wet/dry fack med tejpade sömmarInnovativ utrustnings hållare fäster dina redskap på toppen av väskan via Porter Key? flasköppnareLastnät för inre kompression eller för att fästa yttre utrustningYttre fästpunkter för att säkra utrustning eller för att fästas till ett fordonLåsbar ficka med en inre meshficka med blixtlåsID ficka i mesh10 hållbara låsbara blixtlås och en central lås punkt

Samsonite X'Blade 3.0 expanderbar resväska, 2 hjul, 77 cm, Svart

Samsonite X'Blade 3.0 expanderbar resväska, 2 hjul, 77 cm, Svart
Endast 2 399 kr

Material: Denier nylon & denier polyesterHöjd: 77 cmBredd: 48 cmDjup: 33 cm, expanderbar till 38 cmVikt: 3,8 kg Volym: 123,5 L, expanderbar till 134 LGaranti: Begränsad 5 års garanti EXTERIÖRX'Blade-kollektionen från Samsonite är en klassiker med lång historia. Med fokus på funktion, styrka och skydd får du en expanderbar resväska gjord i slitstark denier nylon och polyester. Den expanderbara funktionen ger dig mer packutrymme om du behöver. Resväskan är även utrustad med TSA-kabellås, två hjul samt två praktiska ytterfack med dragkedja för lättillgänglig förvaring. HandtagJusterbart draghandtag med skenor upptill på väskans baksida. På ovansidan, sidan och i botten finns praktiska bärhandtag. LåsUtrustad med TSA-kabellås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulTvå hjul av en typ som frigör utrymme. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband. I topplocket, som försluts med dragkedja, finns packningsband samt två fack som försluts med dragkedja. Den rymliga inredningen gör det smidigt att organisera din packning.

Epic Phantom SL - 66cm 4 hjul-BLUEJEWEL

Epic Phantom SL - 66cm 4 hjul-BLUEJEWEL
Endast 1 499 kr

Det har tagit lång tid, men nu är den äntligen här! Bakom Epic Phantom finns mycket tänkande, teknik, skicklighet och kvalitet för att skapa denna resväska som verkligen är något utöver det vanliga. Hjulen topp- och sidohandtagen är gjorda av Airspeed som säkerställer låg vikt, hög prestanda och lång livslängd.AirSpeed hjulsystemet är extremt lätt och slitstarka och gör resväskan enkel att transportera. På köpet av denna väska får du även 7 års flygskadegaranti.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Bästa resväskan för din resa

Resväskan är nog en av de första saker man fixar när man förbereder sig för en resa. Även om man inte tycker att man behöver ha med så mycket brukar resväskan snabbt bli full. Man ska ha med kläder för alla tillfällen och det finns en hel massa prylar som man inser att man inte kan klara sig utan om man ska vara borta en vecka eller två. Det finns många olika modeller och typer av resväskor och vilken som är lämpligast avgörs av resans längd och syfte.

Det viktigaste är förstås att man får med sig alla nödvändiga saker och att de inte tar skada under resan. Ska du åka på charterresa kan det vara bra att skaffa en hård resväska som tål den ibland tuffa hanteringen på flygplatserna. Det kan också vara smart att satsa på en resväska som går på hjul så du slipper kånka och bära runt den överallt. Det finns mjuka resväskor som i och för sig brukar vara mycket slitstarka och är lättare att bära. Men även om de är slitstarka står de inte emot stötar särskilt bra. Du kan givetvis ha en mjuk resväska om du inte har något ömtåligt i bagaget, och om du enbart har kläder i packningen kan det fungera bra med denna typ av resväska. Annars lämpar sig de mjuka resväskorna bäst som handbagage eller kanske för resan med egen bil.

Men alla resor är ju inte semester- eller nöjesresor. Reser du i jobbet behöver du kanske inte ha samma resväska som när du åker till solen och värmen med familjen. På jobb- eller affärsresan kanske en kabinväska är den bästa väskan att ta med. Men det beror förstås på hur lång din resa är. Är du borta en längre tid behöver du givetvis en rejäl resväska även om resan är jobbrelaterad. Det finns ett stort utbud av resväskor och du kan välja mellan olika modeller, storlekar och material. Och du väljer, som sagt, väska efter resans typ.

Du kanske redan har en hård resväska som har fungerat bra under många år, och därför inte ser någon anledning att skaffa en ny. Det vara bra att känna till att hårda resväskor tidigare tillverkades av hårdplast (ploypropylenplast) som visserligen är ett hållbart material som tål stötar bra, men som också kan bli poröst om det utsätts för kyla. Och det kan faktiskt vara minusgrader i fraktutrymmet på ett flygplan. De nya resväskorna är gjorda av polykarbonat som är lika stöttåligt, opåverkat av temperatur och dessutom betydligt lättare än den gamla hårdplasten. Så det finns kanske skäl att byta ut den gamla hårda mot en ny lika hård och tålig väska som blir smidigare och lättare att ta med sig på grund av sin lägre vikt. Störst utbud av resväskor hittar du här på nätet. Här ser du alla resväskor på ett ställe och kan enkelt jämföra både modeller och priser för att hitta den bästa resväskan för dig. Med på resan har du säkert en necessär, mobil och plånboksfodral och någon form av ryggsäck beroende på vilken typ av resa du ska göra.