Packpåsar

Packpåsar billigt på nätet ✓ Mängder av handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Packpåsar som är praktiska, smidiga och vattentäta ✓ Mängder av originella och trendiga modeller ✓ Köp Packpåsar billigt och få den hemlevererad

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Pack-It Garment Folder Small

Pack-It Garment Folder Small
Endast 279 kr

Compress Wings ger bra kompressionInstruktionsplatta för effektiv vikning ingårMinimerar uppkomst av skrynklorSmidigt handtagTvättbarRymmer upp till 7 plaggVikt: 286 gramMaterial: 300D Poly Micro-vävMått: 35 x 23 cm

Ultralight DrySack 12L

Ultralight DrySack 12L
Endast 159 kr

Egenskaper:Reflekterande tryckReflekterande materialVattentät rullstängningHelt vattentätt material och sömmarRektangulär form för effektiv packningVikt: 0,04 kgMått: 400 x 220x 130 mm

Fold-Drybag UL M (2018)

Fold-Drybag UL M (2018)
Endast 179 kr

Vattentät, med silikonbelagd utsida och PU-belagd insidaRullförslutning, rulla minst tre varvLätta och hållbaraTejpade sömmarTransparenta färger som möjliggör urskiljning av innehåll.Ljusa tydliga färger som enkelt syns i en mörk väska.

Packing Bag Set G5

Packing Bag Set G5
Endast 129 kr

Packpåsarna är 275 mm breda och 360 mm höga. Setet består av fyra likadana packpåsar samt en liten förvaringspåse.Material: 210D oxford med polyuretanbehandlad insida, förslutningssnöre av polypropylen. En påse väger 29 gram. URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet

Pack-it Specter Tech Starter S/M/M

Pack-it Specter Tech Starter S/M/M
Endast 595 kr

Packa smartare med Pack-It Specter Tech ? - kuber. Med en Small och två Medium till ditt förfogande kan du organisera ditt bagage genom att dela upp dina kläder och tillbehör i en kub med insyn. Dags att hålla dig organiserad, packa snabbare och åka på resa.MATERIAL: 30D Ripstop Nylon

Pack-it Specter Tech? Cube Set

Pack-it Specter Tech? Cube Set
Endast 445 kr

Packa smartare med Pack-It Specter Tech ? - kuber. Med en Small, Medium och Large till ditt förfogande kan du organisera ditt bagage genom att dela upp dina kläder och tillbehör i sin kub med insyn. Dags att hålla sig organiserad, packa snabbare och åka på resa.MATERIAL: 30D Ripstop Nylon

Pack-It Specter? Clean Dirty Cube

Pack-It Specter? Clean Dirty Cube
Endast 345 kr

Pack-It Specter? Clean Dirty Cube från Eagle Creek är en lätt, innovativ och praktisk packpåse där du kan förvara dina rena kläder på en sida och smutsiga i den andra. Perfekt för att hålla dig organiserad på dina resor.

Pack-it Original Stow N Go Set

Pack-it Original Stow N Go Set
Endast 445 kr

Pack-it Original Stow N Go Set är ett set från Eagle Creek med organizers som gör resväskan lättpackad och överskådlig. Med genomskinlig meshöverdel som ger snabb överblick av innehållet.

Pack-It Sac Large

Pack-It Sac Large
Endast 199 kr

Material: LinkSeal Mesh

Packing Cube Light L

Packing Cube Light L
Endast 239 kr

Packing Cube från Cocoon i generös storlek. Tillverkade i vattentät, smutsavstötande TPU-laminerad polyester med nät på ovansidan.

Clear Cube L

Clear Cube L
Endast 395 kr

Den svetsade konstruktionen erbjuder utmärkt väderskydd och den har väderbeständig dragkedja för lätt åtkomst.

Pack-it? Compression Sac Set S-M-L

Pack-it? Compression Sac Set S-M-L
Endast 395 kr

Med Pack-it? Compression Sac Set S-M-L kan du dra ner din packvolym med hela 80%. Denna medium stora hållbara nylon-förstärkta kompressions påse set funkar väldigt bra om du vill dra ner på packvolymen eller få med dig din smutstvätt hem utan att den ska mixas med dina andra kläder.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Bekvämare resa med packpåsar

För länge sedan var det bara ett fåtal priviligierade som kunde unna sig att resa utomlands på semester. Tiderna har förändrats och idag kan vi nog säga att vi svenskar är ett resande folk som gärna tar flyget för någon veckas avkoppling i sol och värme. Ja, det är förstås inte bara solresor som får oss att lämna hemmet. Det finns många resmål och äventyr som lockar och med några timmar i ett flygplan kan vi nå vilka destinationer vi önskar.

Många reser ofta medan andra noga väljer ut sina tillfällen. Men de flesta får i alla fall en helt annan vana att resa, vilket gör att vi också lär oss hur man reser på bästa sätt. I detta ligger bland annat sättet att packa. Reser du inte särskilt ofta tycker du kanske att det är svårt att packa inför resan. Det är svårt att veta vad och hur mycket man behöver med sig, och de flesta har nog någon gång upptäckt att man packat alldeles för mycket, och att hälften är orört när man kommer hem.

Men, svårigheten ligger inte bara i att ta med sig rätt kläder och inte packa för mycket. Ofta händer det att man möts av en hög skrynkliga kläder när man öppnar resväskan och trots att man noga vikt i ordning allt när man packade är plaggen nu nästan oanvändbara om man inte får tag på ett strykjärn. Mer vana resenärer har förstås lärt sig att hantera också detta problem. Med packpåsar har du alltid ordning på packningen, och du riskerar inte att skjortor, klänningar och jeans ligger i en enda röra. Organisera dina kläder och packa olika typer av plagg i olika packpåsar. Dels är det lättare att veta var du har allt när det ska användas, och dels far inte kläderna omkring inne i resväskan. För även om du viker ihop dina plagg och spänner fast packningen med remmar när du är klar, kommer resväskan att slängas hit och dit och det blir omöjligt för några enstaka remmar att hålla ordning på innehållet i väskan.

Det finns massor av packpåsar, i olika storlekar och med olika egenskaper, för att du ska få den perfekta påsen vid varje tillfälle. En del av påsarna är lämpliga för kostymer och kavajer och när du packar upp flyttar du helt enkelt bara över påsen, från resväskan till garderoben, och innehållet bibehålls i det skick det var när du packade. Men det är naturligtvis inte bara för solsemestern du behöver packa kläder. Ibland är det helt andra förhållanden som råder och då kan det vara bra med packpåsar som är vattentäta, har ventil eller packpåsar med kompression, bara för att nämna några av alla olika egenskaper som finns hos dessa påsar. Enklast köper du packpåsar via internet. Här finns ett mycket stort utbud med alla påsar du kan tänkas behöva. Det finns allt från enkla, billiga påsar till packpåsar med mer avancerade funktioner. Du kan helt enkelt hitta packpåsar, ryggsäckar, träningsväskor och resväskor för alla situationer här.