Kabinväskor

Kabinväskor billigt på nätet ✓ Handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor med hjul, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Kabinväskor som är snygga, smidiga och praktiska ✓ Mängder av originella och trendiga väskmodeller ✓ Köp Kabinväskor billigt och få den hemlevererad ✓ Här hittar du även crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, klassiska portföljer och datorväskor i läder

 
Sidor first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

EPIC Dynamic kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Svart

EPIC Dynamic kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Svart
Endast 999 kr

Kabinväska i slitstark polyester från EPIC. Mycket funktionell design med två integrerade hjul, bärhandtag upptill och framtill samt justerbart draghandtag baktill. Dragkedja samt spännen försluter väskans stora fack. Utvändigt har väskan ett ytterfack med dragkedja på framsidan och skyddande detaljer i plast baktill.Material: PolyesterHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVolym: 42 literVikt: 2,5 kgGaranti: 5 år

Eastpak Strapverz S ryggsäck/duffelväska, 42 L, Ljusgrå

Eastpak Strapverz S ryggsäck/duffelväska, 42 L, Ljusgrå
Endast 1 499 kr

Kombinerad ryggsäck/duffelväska från Eastpak gjord i slitstark polyester med två integrerade hjul. Väskan har en mycket funktionell design med ergonomiska axelremmar baktill, bärhandtag upptill och på sidan samt justerbart draghandtag så att den smidigt kan bäras på ryggen, i handen eller rullas.Dragkedja samt spännen försluter väskans stora fack, som invändigt har toppfack och bottenfack som delas av mellanlägg med dragkedjestängning. Ett dolt ytterfack med dragkedja på framsidan samt ett på baksidan där axelremmarna kan stoppas in när de inte används. Integrerat TSA-lås upptill, vilket är ett måste vid resor till USA. Väskan uppfyller rekommendationerna för kabinbagage hos många flygbolag men kontrollera för säkerhets skull med ditt flygbolag om tillåtna mått för handbagage innan resan.Material: 100% polyesterHöjd: 51 cmBredd: 32,5 cmDjup: 24 cmVolym: 42 literVikt: 2,5 kg

Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Svart

Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Svart
Endast 1 499 kr

A-TO-B är en ny resväskfavorit hos Accent. Konceptet bygger på skandinavisk, stilren design med hög funktionalitet till sympatiska priser. SK997 Kabin ser inte ut som alla andra tråkiga kabinväskor. Formspråket är elegant och stilrent. Färgerna moderna och tidlösa. Väskan är dessutom smart designad för optimal storlek och maximal packvolym. En perfekt kompis på resan. - Fyra dubbla lättrullade och tysta 360? japanska spinnerhjul.- TSA-godkänt lås, ton i ton.- Optimal storlek, stor packvolym.- Lätt och tålig, tack vare unik konstruktion och ytterskal i polykarbonat.- Höj- och sänkbart integrerat teleskophandtag för bästa komfort.- Praktiska innerfack och tålig tvättpåse på köpet. Höjd: 55 cmBredd: 39 cmDjup: 21 cmOmkrets: 115 cmVolym: 39 LVikt: 2,7 kgGaranti: 10 år vid fabrikationsfel (klicka här för att läsa mer om A-TO-Bs resväskor och den unika garantin) MaterialKabinväskan är tillverkad i en specialutvecklad typ av polykarbonat (samma material som används i flygindustrin) med ett ytskikt i en tålig och snygg finish. Den är stöttålig och oöm och är en perfekt reskamrat till allt från pendling, för tåg, båt, bil eller en weekend i en storstad. Insidan har praktiska isydda fickor och fodrad vattenavstötande nylonblandning samt praktiska packremmar. Tålig och praktisk klädpåse ingår.DetaljerStor omsorg har lagts i detaljer och val av färger. Nyckelkomponenterna går enkelt att byta för ännu längre livslängd. Eller vid skada. Dessutom är det 10 års garanti. TSA-låset är designat, ton i ton med väskan. Och är en extra säkerhet mot tjuvar. (Godkänt av USA:s ?Transportation Security Administration? och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.) Blixtlåset är vattenavstötande och specialdesignat för lång livslängd. Väskorna rullar lätt och är flexibla, tack vare de 360? japanska spinnerhjul för snabba och tysta förflyttningar. Även på ojämnt underlag. Justerbart, integrerat teleskophandtag för bästa komfort. Handtag på ovansidan av väskan. Matchande adresstag ingår.

Samsonite Lite-Cube Prime kabinväska, 55 cm, Mörkgrå

Samsonite Lite-Cube Prime kabinväska, 55 cm, Mörkgrå
Endast 5 899 kr

Material: PolypropylenHöjd: 55 cm Bredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,4 kgVolym: 36,5 literGaranti: Begränsad 10 års global garanti EXTERIÖRStilren resväska i kabinmodell från Samsonite. Modellen kombinerar tidlös design med den senaste tekniken. Tillverkad i vävd polypropylen vilket gör väskan extremt stöttålig. Detta material är lätt till vikten men med stor förmåga att absorbera energi, särskilt vid lägre temperaturer. Perfekt storlek för affärs- eller weekendresan då den går som handbagage på de flesta flygbolag. Väskan försluts med skyddade låsbara dragkedjor. HandtagIntegrerat justerbart draghandtag med dubbla skenor baktill som avlastar arm och axel samt för smidig hantering av väskan. Väskan har också två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan. LåsTresiffrigt integrerat TSA-lås som håller dina föremål säkra. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA. HjulVäskan har fyra tystgående dubbelhjul vilket gör den lätt att manövrera. INTERIÖRVäskan är uppdelad i två rymliga fack som försluts med dragkedja, vilket förhindrar att din packning rör sig mellan halvorna. I locket finns även två fack som försluts med dragkedja för lättare organisering av mindre saker. Bottenfacket har även praktiska packband som håller din packning på plats.

Epic Discovery Neo expanderbar kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Grön

Epic Discovery Neo expanderbar kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Grön
Endast 999 kr

Material: Polyester 600DHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cm, expanderbar till 23 cmVikt: 2,2 kgVolym: 40 L, expanderbar till 45 LGaranti: 5 år Epic Limited Warranty EXTERIÖRMjuk kabinväska med expanderingsfunktion från Epic. Uppdaterad version av föregångaren Discovery Ultra, som förutom sin nya design är utrustad med all den senaste teknologin som man kan förvänta sig av en modern mjuk resväska. Gjord i hållbart och vattenbeständigt 600D polyester-tyg med ett lättåtkomligt ytterfack framtill och tresiffrigt kodlås med TSA-funktion. AirFrame Chassi gör väskan stabil och stark samtidigt som den är lätt. HandtagJusterbart draghandtag med dubbla skenor baktill. Bekvämt bärhandtag upptill. LåsIntegrerat tresiffrigt kodlås med TSA-funktion så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulTvå hjul med ett hjulsystem som maximerar packningsutrymmet. AdresstagSmart adresstag på väskans baksida. INTERIÖRFunktionell inredning för enklare och mer organiserad packning. Bottenfack med justerbara packningsband som håller packningen på plats. En mindre ficka med dragkedja. Avdelare i topplocket som försluts med dragkedja och ger plats för extra förvaring.

Samsonite B-Lite Icon resväska, 4 hjul, 55 cm, Mörkblå

Samsonite B-Lite Icon resväska, 4 hjul, 55 cm, Mörkblå
Endast 1 999 kr

Material utvändigt: 80% Nylon, 20% PolyesterMaterial invändigt: 100% NylonHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 1,8 kgVolym: 39 LGaranti: Begränsad 5 år global garanti EXTERIÖRMjuk resväska i kabinstorlek från Samsonite. HandtagDraghandtag med två skenor samt topp- och sidohandtag. LåsIntegrerat, tresiffrigt TSA-kombinationslås som är krav vid inresa i USA, för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra lättrullade dubbelhjul som erbjuder högsta komfort och underlättar resandet. INTERIÖRJusterbara packningsband i botten. Meshficka med dragkedja i locket.

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Röd

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Röd
Endast 1 099 kr

Material: PolyesterHöjd: 55 cm Bredd: 40 cm Djup: 20 cmVikt: 2,6 kg Volym: 36 LGaranti: 3 års garanti EXTERIÖRResväska från American Tourister gjord lätt och hållbar denier polyester som inspirerats av modernt denimtyg. Väskan är utrustad med fyra stabila hjul och kommer med ett nyckellås med TSA-funktion. Framtill finns två smarta ytterfack med dragkedja för lättillgänglig förvaring. HandtagJusterbart draghandtag baktill samt ett bärhandtag på ovansidan och ett på sidan. LåsMedföljande nyckellås med TSA-funktion som går att fästa i dragkedjorna som försluter väskan. Observera att nyckel till TSA-funktionen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra hjul som rullar 360 grader och går bra över olika typer av underlag vilket gör väskan lättare att hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband som håller packningen på plats och minskar risken för skrynkliga kläder. I topplocket finns en nätficka som försluts med dragkedja.

Cavalet Chill Kabinväska - 55cm - 4 hjul-Silver

Cavalet Chill Kabinväska - 55cm - 4 hjul-Silver
Endast 1 019 kr

Chill förenar raka linjer med runda former på ett helt unikt sätt, som gör den spännande, både framsidan och baksidan lockar med sin design. Alla som använder den blir förälskade i hur lätt och smidigt den rullar. Samt hur lättpackad den är med sin smarta inredning. De många färgerna gör att det är lätt att välja sin favorit, många köper fler färger, för de har helt enkelt svårt att välja, alla är ju så snygga!

Epic Phantom BIO hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Vit, 76cm

Epic Phantom BIO hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Vit, 76cm
Endast 2 499 kr

Mått beroende på storlek: H: 55 cm | B: 40 cm | D: 20 cm | 2,3 kg | 37 LH: 66 cm | B: 45 cm | D: 25 cm | 3,2 kg | 67 LH: 76 cm | B: 52 cm | D: 30 cm | 4 kg | 95 LMaterial: PolypropylenGaranti: 7 år EPIC Full Armor Warranty EXTERIÖRPhantomBIO är en slitstark resväska tillverkad i BioLITE, som är hampa-berikad polypropylen som är både starkare och lättare än traditionell polypropylen. Resväskan är också tillverkad med innovativ VTT-teknik vilket möjliggör att väskans tjocklek kan variera mellan olika områden. Det innebär att väskans mest utsatta områden och hörn är förstärkta med tjockare material. Resväskan försluts med dragkedjor runt om som är vattenresistenta. HandtagJusterbart monotubhandtag upptill på väskans baksida. På ovansidan finns också ett praktiskt bärhandtag och de två större storlekarna (66/76 cm) har även ett sidohandtag. LåsUtrustad med TSA-kodlås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låsen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulFyra ordentliga dubbelhjul som gör att väskan rullar lätt över olika underlag och samtidigt avlastar från onödig vikt. Hjulen är Epic Standard och kan enkelt bytas om de blir slitna eller du vill ha en ny look på din resväska. Klicka här för att komma till hjulen som passar Epic Standard. INTERIÖRInvändigt finns ett stort bottenfack med justerbara packningsband som minskar risken för skrynkliga kläder. Topplocket försluts med dragkedja och i mellanlocket finns även ett mindre fack med dragkedja.

Airbox AZ8 hård resväska med 4 hjul, 55/65/75 cm, Silver, 55cm

Airbox AZ8 hård resväska med 4 hjul, 55/65/75 cm, Silver, 55cm
Endast 1 299 kr

Mått beroende på storlek:H: 55 cm | B: 40 cm | D: 20 cm | 2,7 kg | 39 LH: 65 cm | B: 44 cm | D: 25 cm | 3,5 kg | 65 LH: 75 cm | B: 51 cm | D: 30 cm | 4,4 kg | 100 LMaterial: Virgin ABSGaranti: 3 årEXTERIÖRHård resväska i ren ABS-plast från Airbox. Utrustad med TSA-godkänt kodlås och fyra dubbelhjul. Välj mellan tre storlekar; 55 cm (handbagage), 67 cm (resor på omkring 1 vecka) och 75 cm (långsemester).HandtagJusterbart draghandtag baktill och bärhandtag upptill. De större storlekarna har även ett bärhandtag på sidan.LåsTSA-godkänt integrerat kodlås. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.Hjul4 dubbelhjul som rullar smidigt över olika typer av underlag.INTERIÖRFunktionell inredning för enkel och välorganiserad packning.

EPIC Crate EX Solids hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart

EPIC Crate EX Solids hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart
Endast 1 299 kr

Material: Polykarbonat och ABSHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,7 kgVolym: 40 literGaranti: 5 årEXTERIÖRHård resväska i kabinstorlek från Epic. Skalets form med de upphöjda och sänkta delarna ger resväskan en unik design som gör den lätt att känna igen samtidigt som formen bidrar till styrka och stabilitet i skalet.MaterialHögkvalitativa material och komponenter för en garanterat lång livslängd. Skalet är tillverkat i DuraLITE, vilket säkerställer resväskans styrka, elasticitet och låg vikt.HandtagJusterbart draghandtag med dubbla skenor samt bärhandtag upptill.LåsIntegrerat tresiffrigt TSA-kombinationslås, som är ett krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen.HjulVäskan har fyra tåliga och tysta spinnerhjul som gör att väskan är lätt och smidig att manövrera. Hjulen är Epic Standard och kan enkelt bytas om de blir slitna eller du vill ha en ny look på din resväska. Klicka här för att komma till hjulen som passar Epic Standard.INTERIÖRHelt fodrad insida. Justerbara packningsband både i botten och i locket. Avdelare med ficka i meshtyg som ger god luftgenomströmning och minskar risken för instängd lukt.

Björn Borg Hot Solid resväska med 4 hjul, 55/65/78 cm, Rosa med mönster, 55cm

Björn Borg Hot Solid resväska med 4 hjul, 55/65/78 cm, Rosa med mönster, 55cm
Endast 1 399 kr

Mått beroende på storlek:H: 55 cm | B: 40 cm | D: 20 cm | 2,8 kg | 38 LH: 65 cm | B: 45 cm | D: 26 cm | 3,4 kg | 68 LH: 78 cm | B: 52 cm | D: 29 cm | 4,3 kg | 105 LMaterial: Polykarbonat (PC)Garanti: 5 år EXTERIÖRRundad och stilren resväska från Björn Borg gjord i polykarbonat ? en termoplast med exceptionell hållbarhet. Välorganiserad design komplett med fyra hjul samt kodlås med TSA-funktion som ger ett lätthanterligt och säkert bagage. HandtagUtvändigt finns ett justerbart teleskophandtag samt ett bärhandtag på väskans ovansida. Alla modeller förutom kabinstorlek har även ett bärhandtag på sidan. LåsUtrustad med ett integrerat tresiffrigt TSA-kodlås som håller din packning säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulFyra enkelhjul som kan rulla i olika riktningar vilket gör väskan enkel att styra och hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband samt ett stort topplock som försluts med dragkedja. I topplockets avdelare finns också ett mindre fack med dragkedja för mer lättillgänglig förvaring. Packpåse medföljer så att du enkelt kan organisera och hitta i din resväska.

Sidor first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Praktiska, lätta och stöttåliga kabinväskor för en bekväm resa

En väska för kläder och andra viktiga tillhörigheter är ett måste när man ska ut och resa. Många ser den klassiska resväskan som en självklarhet men man väljer väska efter resan och det är inte alltid som en stor resväska är det bästa alternativet. När du reser på solsemester med familjen är det givetvis bra att ha en stor och rejäl resväska så att alla kläder och andra prylar får plats. Men för affärs- eller jobbresan kan det ofta kännas onödigt att släpa runt på en stor resväska, även om den är försedd med hjul och går att dra med sig. För denna resa passar det i de flesta fall betydligt bättre med en kabinväska eller trolley som de också kallas ibland.

Kabinväskan ser ut som en liten resväska med hjul. Trots det lilla formatet rymmer den ganska mycket. Namnet kabinväska antyder att väskan kan tas med som handbagage i kabinen, vilket ju också spar tid om man är ute på affärsresor med slimmat schema. Kan du ha din packning med i kabinen behöver du inte stå vid rullbandet och vänta på bagage som aldrig tycks komma. Även om väskan är godkänd som handbagage gäller det att du inte packar så att den överstiger den tillåtna vikten. I dagsläget ligger maxvikten för handbagage på tio kilo. Eftersom reglerna kan ändras är det bra att ta reda på vad som gäller inför den aktuella resan.

För att resan ska bli så trevlig och bekväm som möjligt finns det en del att tänka på när du väljer din kabinväska. Vilken väska du ska välja beror förstås på vart du ska resa, hur mycket du måste ha med och hur långt du behöver frakta väskan själv. Även om alla kabinväskor har ungefär samma storlek rymmer de olika mycket. Och du måste förstås utgå från hur mycket bagage du behöver ha när du väljer din kabinväska. Det kan också vara bra att titta på vilka olika förvaringslösningar som finns. Förutom att du ska få plats med din packning ska väskan också vara lätt att hantera, hållbar, stöttålig, praktisk, lätt, smidig och vara enkel att dra med sig. Slitage, packningsmöjligheter, hantering och manövrering är alltså de faktorer du måste se till när du gör ditt val. Om du vet att du bara kommer att dra väskan på släta golv är det kanske inte så noga med hur hjulen fungerar. De flesta kommer någon gång att stöta på besvärligare miljöer och därför är det bra att titta på hur väskan fungerar i trappor, över trottoarer, på asfalt, lera och grus. Ja, helt enkelt hur den fungerar i olika stadsmiljöer som du kan råka ut för. Vissa resväskor har hjul som är så små att man har svårt att ta sig fram på andra ytor än plana golv och då återstår bara att bära väskan om du skulle behöva röra dig ute på stan. Välj hellre en väska med större hjul som går att dra också på ojämna underlag. Ska man på en mindre affärsresa så kan en weekendväska eller en snygg sportbag passa bättre än en kabinväska.