Datorväskor & datorryggsäckar

Datorväskor & datorryggsäckar billigt på nätet ✓ Trendiga och moderiktiga handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Datorryggsäckar och datorväskor som är snygga, smidiga och praktiska ✓ Mängder av originella och trendiga modeller ✓ Köp Datorväskor & datorryggsäckar billigt och få den hemlevererad

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8next pagelast page

Dicota Multi Base, laptopväska i nylon för laptops 15-17,3", 2 fack och 2 fickor

Dicota Multi Base, laptopväska i nylon för laptops 15-17,3", 2 fack och 2 fickor
Endast 299 kr

Behändig laptopväska från Dicota för dig som vill ge din dator lite extra skydd. Inuti väskan sitter en metallram som extra skydd och stabilitet, väskan rymmer latpops på 15-17,3". Du har en ficka där din laptops ligger tryggt och säkert med en notebookstrap, inuti denna ficka finner du även två fickor för CD-Skivor och andra små tillbehör du vill ha med dig. På framsidan hittar du ett till fack där du kan förvara andra tillbehör såsom mus, nätadapter samt lite dokument.Maxmått på laptop som väskan rymmer(BxDxH): 420x45x295mm.Yttermått på väskan(BxDxH): 450x65x335mm

Everki Advance laptop väska 18.4" - Livstids garanti

Everki Advance laptop väska 18.4" - Livstids garanti
Endast 599 kr

Everki Advance Laptop Väska - Portfölj Gör Advance portföljen till din dagliga väska. Den slanka profilen, moderna designen, och låga vikten gör väskan lätt att bära. Det rymliga och välstoppade toppmatade facket ger snabb och enkel åtkomst till laptops. Ta tag i bärhandtagen eller häng den över axeln med den fullstora axelremmen och gå. Dubbelsidiga justerbara remmar ser till att axeldynan stannar mitt på axeln för maximal komfort. Det separata blixtlåsförsedda tillbehörsfacket hålls organiserat med ett generöst utbud av multifunktionella fickor och en snabbåtkomlig ficka på framsidan passar för saker man behöver ha nära till hands. Som med alla Everkis produkter backas Advance upp av Everkis Begränsade 30 Års Garanti och kundtjänst i världsklass. Passar laptops upp till 18.4".

Dicota Smart Skin laptopväska

Dicota Smart Skin laptopväska
Endast 299 kr

Dicota Smart Skin, Laptopväska i neopren för laptops 10-12", 1 fack, 1 ficka, bärhandtag, svartTrevlig väska från Dicota som kan husera laptops i upp till 12" som t.ex. Apple MacBook och Microsoft Surface Pro 4. Väskans handtag är vadderade för extra komfort och ytterfacket har praktiska småfack inuti sig för tillbehör som t.ex. en trödlös mus samt din smartphone.Maxmått på laptop som väskan kan rymma(BxDxH): 300x205x30mm.Yttermått väskan(BxDxH): 325x230x30mm

Satechi Type-C Pass Through USB Hub 3-i-1 hub - Silver

Satechi Type-C Pass Through USB Hub 3-i-1 hub - Silver
Endast 499 kr

Satechi Type-C Pass Through USB Hub ? 3-i-1 hub. Kompatibel med 12" MacBook, tillåter laddning! Typ-C USB är här ? men det innebär inte att du inte kan använda dina gamla USB-tillbehör! Tack vare Satechi Typ-C USB-hub, kan du enkelt konvertera en Typ-C USB-port till två USB 3.0 portar, en SD-kortplats och en Micro SD-kortplats. Och allt detta samtidigt som du laddar din MacBook! Vacker design Denna aluminium-hub är ett perfekt komplement till Apple-datorer och tillbehör. Multianvändning Använd denna Typ-C hub med USB-tillbehör och enheter, samt SD och Micro SD-kort. Åtkomst av media är enkel med Satechi hub ? och inga drivrutiner behövs! Kompakt Den lilla storleken hos Typ-C USB hub gör den enkel att stoppa ned i väskan, ryggsäcken eller en datorväska. Oavsett vilka resmål du har, du har alltid bekvämligheten nära till hands genom åtkomst av dina USB-enheter! Observera! Micro SD-kortplatsen och SD-kortplatsen kan inte användas samtidigt.

Morris datorväska 13"-Darkbrown

Morris datorväska 13"-Darkbrown
Endast 2 799 kr

Datorväska i genuint läder. Passar för en 13" laptop. Ett fack med dragkedja på framsidan och ett fack på baksidan av väskan. Inuti, en vadderad ficka, ett fack med dragkedja och två mindre fack samt tre kortfack. Avtagbar och justerbar axelrem.

SDLR Storm - Datorväska i skinn-Black

SDLR Storm - Datorväska i skinn-Black
Endast 2 499 kr

Datorväska i genuint läder. Stängbar med dragkedja. Inuti en vadderad ficka för 15" dator, två fickor varav en lämlig för telefon och hållare för pennor. På baksidan finns två fickor stängbara med magnet.På framsidan en ficka med lock och stängbar med magnet. Avtagbar och justerbar axelrem. Mått : Bredd 40 cm, Höjd 32 cm Material: 100% skinn

Deltaco notebookfodral i neoprene, upp till 14" - Svart

Deltaco notebookfodral i neoprene, upp till 14" - Svart
Endast 179 kr

Max datorstorlek(BxDxH): 340x30x260mm.Yttermått(BxDxH): 350x35x270mm.

Dicota Base XX B, ryggsäck för laptops upp till 15.6", svart

Dicota Base XX B, ryggsäck för laptops upp till 15.6", svart
Endast 319 kr

Dicota Base XX B, ryggsäck för laptops upp till 15.6", svartBASE XX B är en ryggsäck som rymmer en bärbar dator upp till 15,6". Enheten är väl skyddad i det vadderade fack och fästrem för att säkerställa att den ligger skyddad på plats.? Passar datorer upp till 385×265×40 mm

Everki Advance laptop väska 16" - Livstids garanti

Everki Advance laptop väska 16" - Livstids garanti
Endast 299 kr

Everki Advance Laptop Väska - Portfölj Gör Advance portföljen till din dagliga väska. Den slanka profilen, moderna designen, och låga vikten gör väskan lätt att bära. Det rymliga och välstoppade toppmatade facket ger snabb och enkel åtkomst till laptops. Ta tag i bärhandtagen eller häng den över axeln med den fullstora axelremmen och gå. Dubbelsidiga justerbara remmar ser till att axeldynan stannar mitt på axeln för maximal komfort. Det separata blixtlåsförsedda tillbehörsfacket hålls organiserat med ett generöst utbud av multifunktionella fickor och en snabbåtkomlig ficka på framsidan passar för saker man behöver ha nära till hands. Som med alla Everkis produkter backas Advance upp av Everkis Begränsade 30 Års Garanti och kundtjänst i världsklass. Passar laptops upp till 16".

Calvin Klein Ethan Nylon Laptop Bag

Calvin Klein Ethan Nylon Laptop Bag
Endast 950 kr

Laptopväska i slitstarkt tyg från Calvin Klein med läderdetaljer och avtagbar axelrem. Artikelnummer: K50K502019 Material: Nylon Färg: Svart Mått:

Samsonite B-lite ICON datorväska med hjul 16" -Black

Samsonite B-lite ICON datorväska med hjul 16" -Black
Endast 1 999 kr

En ikons återkomst: B-Lite Icon höjer än en gång standarden för mjuka väskor när det gäller design, komfort och vikt. B-Lite Icon behåller sitt särpräglade utseende med det välkända handtaget men tar samtidigt väskdesignen till en helt ny nivå med sin nya, superlätta konstruktion och sitt revolutionerande, steglösa draghandtag. De fina, distinkta materialen, de utsökta detaljerna och den varierade färgskalan gör den här serien praktiskt taget oemotståndlig.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8next pagelast page
 

Snygga och praktiska datorväskor på nätet

Den tekniska utvecklingen går i en rasande fart och produkter som vi knappt kände till för några årtionden sen är idag i stort sett oumbärliga för de flesta. Datorer finns idag i nästan varje hem och många har en stor del av sitt liv i den där datorn. Det är förstås en anledning till att fler och fler väljer en bärbar dator istället för en stationär. Och den som vil ha en stationär dator kompletterar ofta med en bärbar eller en Ipad för att kunna ta med sig allt det där man har samlat på datorn. Det kan vara allt från jobb, kontaktuppgifter och fakta till foton och spel. Kan man ta med sig datorn har man i stort sett allt som behövs för de flesta tillfällen.

För att kunna bära med sig datorn är det förstås viktigt att ha en bra väska att bära den i. för att datorn ska få det bästa skyddet behöver du ha en väska som är avsedd att bära datorer i. I de flesta sådana väskor kan du spänna fast datorn så den inte glider omkring i väskan. Det finns många olika datorväskor och datorportföljer att välja på och vilken som är bäst beror på vilka krav du har. Vill du inte lägga en massa pengar på en datorväska finns det enkla väskor till en låg kostnad. Du kanske inte bara ser till priset utan har andra krav på väskan. Som till exempel bra förvaring för olika tillbehör. De enklaste väskorna är i stort sett bara ett fodral men det finns också betydligt mer avancerade väskor för olika behov. Riktigt praktisk är den läckra datorväskan med inbyggt batteri där du kan ladda både dator och andra bärbara enheter som tablets och smartphones. Med en sån väska kan man verkligen säga att du har kontoret på fickan och du klarar alla situationer utan att riskera att bli stående med ett tomt batteri.

Bär du ofta med dig datorn utomhus kan det vara bra att satsa på en datorväska som står emot väta så att du inte riskerar att det kommer in fukt i väskan om det råkar regna ute. Det finns ett flertal datorväskor av vattentåligt material så att du kan bära din laptop skyddat oavsett om du vill ha en enkel väska eller en datorväska med extra utrymmen för tillbehör. Det största utbudet av datorväskor ser du här på nätet. Här finns allt samlat på ett ställe och det blir lätt att jämföra de olika typerna av väskor om du inte vet från början vad du vill ha. Vet du exakt vad du är ute efter kan du enkelt hitta din favoritväska genom att filtrera bort väskor som inte motsvarar dina krav. Du kan givetvis också jämföra priser så att du får den bästa datorväskan till det förmånligaste priset. Datorväskan bör också ha fack för plånbok och mobil m.m.