Axelremsväska dam

Axelremsväska dam billigt på nätet ✓ Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris och kvalitet ✓ Mixa och matcha väskor med din klädsel och skor ✓ Köp Axelremsväska dam billigt och få den hemlevererad ✓ Crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, smarta mobil och plånboksfodral, klassiska portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Michael Michael Kors Camera Bag Medium Black One size

Michael Michael Kors Camera Bag Medium Black One size
Endast 1 999 kr

Elegant och klassisk axelremsväska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan har är en stilren design med logotyp framtill. - Axelrem (justerbar)- Två små innerfackLängd 24 cm, bredd 5,5 cm, höjd 16 cm. Axelremmen knäppt längst ut 126 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad.

COACH Polished Pebble Bag Black One size

COACH Polished Pebble Bag Black One size
Endast 1 899 kr

Snygg väska i äkta läder från COACH. Väskan kan användas både som plånbok och väska.- Axelrem (avtagbar, ej reglerbar)- Ett stort fack som stängs med dragkedja- Ett ytterfack med uttagbar liten plånbok- Plats för sex stycken kort- Logotyp i guldig metall framtillLängd 21 cm, bredd 2,5 cm, höjd 13 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginaletiketter.

DAGMAR Strap Bag Black One size

DAGMAR Strap Bag Black One size
Endast 1 195 kr

Snygg väska med klassiskt print från DAGMAR. Väskan har ett avtagbart axelband i läder.- Läderbricka med logotyp på framtill- Ett innerfack med dragkedja- Två öppna innerfack- Stängs med dragkedjaLängd 28 cm, höjd 21 cm, bredd 2 cm.

Rebecca Minkoff Large Mac Camera Bag Grey One size

Rebecca Minkoff Large Mac Camera Bag Grey One size
Endast 3 499 kr

Snygg och elegant axelremsväska i äkta läder från REBECCA MINKOFF. Väskan har är en trendig design med dekorativa silverdetaljer och en dragkedja upptill.- Avtagbar axelremskedja - Ett större fack med mindre innerfack- Ett fack på baksidan med märkets logga- Dustbag medföljerLängd 22 cm, bredd 8 cm, höjd 15,5 cmFör godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

New Look Samira Snake Saddle Bag Black Pattern One size

New Look Samira Snake Saddle Bag Black Pattern One size
Endast 299 kr

Supersnygg axelremsväska i trendig design från NEW LOOK. Väskan stängs med lock och spänne framtill.- Skinnimitation- Axelrem med kedja och fuskläder (ej avtagbart eller reglerbart)- Ett stort rymligt fack- Ett litet innerfack med drgkedja- Ett litet öppet innerfack Längd 22 cm, bredd 8 cm, höjd 17 cm.

Michael Michael Kors Sloan Shoulder Bag Black One size

Michael Michael Kors Sloan Shoulder Bag Black One size
Endast 2 949 kr

Elegant och klassisk axelremsväska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan har en kviltad design med ett stort dekorativt spänne framtill. - Axelremskedja- Två stora innerfack samt två fack som försluts med dragkedja och nyckelknippa- Ett fack på baksidan som försluts med en knapp- Dustbag medföljes. Längd 20 cm, bredd 6,5 cm, höjd 16 cmFör godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

Nunoo Stine Disco Black Black One size

Nunoo Stine Disco Black Black One size
Endast 1 199 kr

Supersnygg väska i tumlat läder från NÚNOO. Väskan har många fack och är tillverkad i mjukt läder.- Ett stort fack som försluts med dragkedja- Tre innerfack- Tre mindre ytterfack som stängs med dragkedja- Dekorativa nitar på utsidan- Axelbandsrem i läder (Reglerbar men ej avtagbar)Längd 22 cm, höjd 13 cm, bredd 5,5 cm.För godkänd retur krävs att alla originaletiketter är kvar på väskan.

Michael Michael Kors Benning MD Messenger Black One size

Michael Michael Kors Benning MD Messenger Black One size
Endast 2 999 kr

Snygg axelremsväska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan har ett stort fack som stängs med spänne, samt en del mindre fack.- Insida med två större innerfack samt två mindre som försluts med dragkedja- Logotyp framtill- Hängande läderdetalj med logotyp framtill- Axelrem i läder (avtagbar)- Små handtag- Tryckknapp på sidorna för att kunna öka bredden- Dustbag medföljerLängd 24 cm, bredd 10 cm, höjd 20 cm, axelbandsrem 94-110 cmFör godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

Love Moschino Small Scarf Bag Black One size

Love Moschino Small Scarf Bag Black One size
Endast 1 599 kr

Snygg axelremsväska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en trendig design med märkets logotyp framtill och en tillhörande scarf i vackert print.- Axelbandsrem i läderimitation (reglerbar, ej avtagbar)- Stängs med guldfärgad dragkedja- Märkets logotyp i guld framtill- Scarf medföljer- Vackert foder- Dustbag medföljerLängd 23 cm, bredd 7 cm, höjd 15 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

Steve Madden Mandie Bag Black Quilted One size

Steve Madden Mandie Bag Black Quilted One size
Endast 699 kr

Snygg quiltad väska från STEVE MADDEN. Väskan kan användas som axelremsväska och som magväska.- Axelband i läderimitation (avtagbart) eller kedja (avtagbart)- Väskan stängs med dragkedja- Metalllogga på baksidan av väskanLängd 25 cm, Höjd 16 cm, Bredd 8,5 cm.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Köptips för axelväska dam

Axelremsväskor dam är en populär klassiker med sina speciella, snygga och trendiga modeller. Här hittar du axelremsväskor i tyg, läder och canvas. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Andra tips på väskor är axelväskor och crossbodyväskor herr, plånböcker dam och kuvert och clutchväskor.

Axelväskor tillhör de mest populära väskmodellerna, inte bara i Sverige, utan över hela världen, och har gjort det i decennier. De är nämligen både användbara, praktiska och snygga. Axelväskan är en modern och trendig väskform som därför bärs av dem som inte vill bära runt på sina saker i portföljer, ryggsäckar eller andra väskor, utan som hellre föredrar något tidlöst och klassiskt. Axelväskor bärs av både kvinnor och män.

Storleken på axelremsväskan

Välj alltid en axelväska som är stor nog att kunna bära med dig allt du behöver under dagen. Framför allt om du planerar att använda väskan för jobb eller skola. Så fundera lite över vad du egentligen behöver bära med dig, vare sig det är smink, böcker, telefoner och andra teknikprylar eller något annat.

Materialet

För att du ska få ut så mycket av din väska som möjligt och kunna använda den så länge som möjligt, bör du skaffa väskan i ett så hållbart och slitstarkt material som möjligt, t.ex. skinn. Axelväskor slits nämligen en hel del, på ett flertal ställen, men i och med att det är en så klassisk väskmodell kan du, om du inte sliter ut väskan i förtid, använda den i många år, om du väljer ett bra material, så det lönar sig alltid, fast det kanske kostar lite mer vid inköpet.

Färg

Välj alltid en färg som antingen är neutral, och därmed går att kombinera med det mesta du bär, eller en färg som passar ihop med din garderob. En orange axelväska kan kännas som en rolig ide till en början, men man märker ofta att de där roliga färgklickarna kanske inte blir använda så mycket ändå, efter ett tag, så neutrala färger är alltid det bästa valet.

Stil

Du bör även välja en väska som har samma stil som du och din garderob i övrigt. Genom att välja en allt för strikt väska när du i själva verket gillar att klä dig i hippiestil är därför inte en god ide. Så välj alltid en väska som instinktivt tilltalar dig och passar ihop med din personlighet.

Hitta en axelväska dam billigare

Om du vill kunna komma lite billigare undan när du ska köpa en axelväska är nätet en guldgruva. Det finns nämligen mängder med nätbutiker som säljer väskor av olika slag, inklusive axelväskor. Priserna i nätbutiker är betydligt bättre än i fysiska butiker som säljer väskor och dessutom slipper du trängsel, väntetider i kassan. Att shoppa på nätet är därför både praktiskt, tidsbesparande och ekonomiskt. Kolla upp hur möjligheterna att byta din vara ser ut för just den webbutik du köper av. Behöver man byta sin väska brukar det inte vara några problem