Axelremsväska dam

Axelremsväska dam billigt på nätet ✓ Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris och kvalitet ✓ Mixa och matcha väskor med din klädsel och skor ✓ Köp Axelremsväska dam billigt och få den hemlevererad ✓ Crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, smarta mobil och plånboksfodral, klassiska portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Michael Michael Kors Round Crossbody Black One size

Michael Michael Kors Round Crossbody Black One size
Endast 1 799 kr

Trendig, rund axelremsväska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan försluts med en dragkedja och har en reglerbar axelrem.-Avtagbar axelrem i läder- Dekorativ, avtagbar tofs vid sidan- Insida med ett stort innerfack samt ett mindre - Logotyp i guldig metall framtillLängd 17 cm, bredd 6 cm, höjd 17 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original hangtags.

OBJECT Eve Quilted Crossover Bag Pine Grove One size

OBJECT Eve Quilted Crossover Bag Pine Grove One size
Endast 499 kr

Supersnygg axelremsväska i sammet från OBJECT. Väskan har en axelrem med sammet inlindat i kedjan.- Ett fack som stängs med spänne- Ett litet fack med dragkedja inuti- Axelremskedja med sammet (ej avtagbar)Längd 29 cm, bredd 7 cm, höjd 18 cm.

ADAX Tootsie - Axelväska i skinn-Black

ADAX Tootsie - Axelväska i skinn-Black
Endast 1 499 kr

Mått: 23 x 14 x 10 cm Axelrem: 79-145 cm Tootsie is a lovely shoulder bag for everyday life and a part of the collection Cathrine Dufour by Adax. This series is inspired by Dufours dressage world, and therefore the bag has a beautiful strap on the front and a detachable whip-inspired pompom. The leather and inner lining of the bag is also made of natural materials and free from chemicals and so on.

DAY ET Day Logo Band Bucket Bag Black One size

DAY ET Day Logo Band Bucket Bag Black One size
Endast 999 kr

Snygg väska från DAY ET. Väskan har en trendig design och är den perfekta vardagsväskan.- Rundad form- Försluts genom att dra åt dragskon i toppen- Axelrem (reglerbart och avtagbart)- Handtag (ej reglerbart och ej avtagbart) - Ficka framtill med två fack som försluts med dragkedja- Logotyp framtill samt på axelremmarLängd 29 cm, bredd 13,5 cm, höjd 25 cm, axelbandsrem 67-119 cm.

Rebecca Minkoff Edie Xbody Pebble Bag Black One size

Rebecca Minkoff Edie Xbody Pebble Bag Black One size
Endast 3 399 kr

Snygg väska i läder från REBECCA MINKOFF. Väskan har snygga detaljer och en axelrem med kedja. - Stängs med spänne framtill - Märkets logotyp inuti samt baktill- Ett innerfack - Fack baktill- Kan användas som både axelremsväska och handväska- Dustbag medföljer Längd 23 cm, Bredd 6 cm, Höjd 18 cm, Axelbandsrem 112 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

The Bridge - Shoulder Bag - Axelväska

The Bridge - Shoulder Bag - Axelväska
Endast 3 699 kr

Engelsk form [hjärta] italienskt temperament. Med The Bridge har du hittat det bästa av två världar: engelsk, klassisk stil och italienskt skinn! Resultatet är en gränslös formkänsla av bästa snitt och form för såväl affärer som nöjen. Produkter från The Bridge fungerar också ypperligt att ge extra livskvalitet under dina långa och korta vardagsresor. Välj bland portföljer, ryggsäckar, axelremsväskor och plånböcker och upptäck en personlig look och ett unikt modetemperament med The Bridge!

Love Moschino Quilted Small Chain Bag Red One size

Love Moschino Quilted Small Chain Bag Red One size
Endast 1 949 kr

Snygg axelremsväska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en trendig design med märkets logotyp framtill.- Dekorativ kedja som sitter ihop med axelremmen (ej avtagbart)- Stängs med magnetknapp framtill- Märkets logotyp i guld framtill- Dustbag medföljerLängd 21 cm, bredd 6,5 cm, höjd 15 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

Steve Madden Ginas Bag Black One size

Steve Madden Ginas Bag Black One size
Endast 749 kr

Supersnygg partyväska med paljetter från STEVE MADDEN. Väskan har en kedja och går att använda både som clutch och som axelremsväska.- Två fack som försluts med dragkedja- Ett fack i mitten där kedjan kan förvaras när den ej används- Logotyp framtill i metallLängd 19 cm, bredd 5 cm, höjd 10 cm.

Michael Michael Kors Mott Chain Shoulder Bag Black One size

Michael Michael Kors Mott Chain Shoulder Bag Black One size
Endast 3 499 kr

Snygg axelremsväska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan försluts med ett vridspänne och har en kort kedja som kan användas som handtag.- Axelrem i läder (avtagbar)- Guldfärgad kedja att använda som handtag (ej avtagbar)- Insida med två större innerfack samt ett mindre som försluts med dragkedja- Logotyp i guldig metall framtill- Dustbag medföljerLängd 22 cm, bredd 6 cm, höjd 17 cmFör godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Köptips för axelväska dam

Axelremsväskor dam är en populär klassiker med sina speciella, snygga och trendiga modeller. Här hittar du axelremsväskor i tyg, läder och canvas. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Andra tips på väskor är axelväskor och crossbodyväskor herr, plånböcker dam och kuvert och clutchväskor.

Axelväskor tillhör de mest populära väskmodellerna, inte bara i Sverige, utan över hela världen, och har gjort det i decennier. De är nämligen både användbara, praktiska och snygga. Axelväskan är en modern och trendig väskform som därför bärs av dem som inte vill bära runt på sina saker i portföljer, ryggsäckar eller andra väskor, utan som hellre föredrar något tidlöst och klassiskt. Axelväskor bärs av både kvinnor och män.

Storleken på axelremsväskan

Välj alltid en axelväska som är stor nog att kunna bära med dig allt du behöver under dagen. Framför allt om du planerar att använda väskan för jobb eller skola. Så fundera lite över vad du egentligen behöver bära med dig, vare sig det är smink, böcker, telefoner och andra teknikprylar eller något annat.

Materialet

För att du ska få ut så mycket av din väska som möjligt och kunna använda den så länge som möjligt, bör du skaffa väskan i ett så hållbart och slitstarkt material som möjligt, t.ex. skinn. Axelväskor slits nämligen en hel del, på ett flertal ställen, men i och med att det är en så klassisk väskmodell kan du, om du inte sliter ut väskan i förtid, använda den i många år, om du väljer ett bra material, så det lönar sig alltid, fast det kanske kostar lite mer vid inköpet.

Färg

Välj alltid en färg som antingen är neutral, och därmed går att kombinera med det mesta du bär, eller en färg som passar ihop med din garderob. En orange axelväska kan kännas som en rolig ide till en början, men man märker ofta att de där roliga färgklickarna kanske inte blir använda så mycket ändå, efter ett tag, så neutrala färger är alltid det bästa valet.

Stil

Du bör även välja en väska som har samma stil som du och din garderob i övrigt. Genom att välja en allt för strikt väska när du i själva verket gillar att klä dig i hippiestil är därför inte en god ide. Så välj alltid en väska som instinktivt tilltalar dig och passar ihop med din personlighet.

Hitta en axelväska dam billigare

Om du vill kunna komma lite billigare undan när du ska köpa en axelväska är nätet en guldgruva. Det finns nämligen mängder med nätbutiker som säljer väskor av olika slag, inklusive axelväskor. Priserna i nätbutiker är betydligt bättre än i fysiska butiker som säljer väskor och dessutom slipper du trängsel, väntetider i kassan. Att shoppa på nätet är därför både praktiskt, tidsbesparande och ekonomiskt. Kolla upp hur möjligheterna att byta din vara ser ut för just den webbutik du köper av. Behöver man byta sin väska brukar det inte vara några problem