Kabinväskor

Kabinväskor billigt på nätet ✓ Handväskor, kuvertväskor, crossbodyväskor, datorväskor, kabinväskor med hjul, businessväskor och sportväskor till dam och herr ✓ Små och stora väskor i canvas, läder, skinnimitation eller mocka ✓ Kabinväskor som är snygga, smidiga och praktiska ✓ Mängder av originella och trendiga väskmodeller ✓ Köp Kabinväskor billigt och få den hemlevererad ✓ Här hittar du även crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, klassiska portföljer och datorväskor i läder

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Samsonite Paradiver duffelväska, 2 hjul, 55 cm, Vit

Samsonite Paradiver duffelväska, 2 hjul, 55 cm, Vit
Endast 2 099 kr

Duffelväska med hjul från Samsonite gjord i slitstarkt syntetmaterial och polyester. Väskan har en funktionell design med ergonomiska axelremmar baktill så att den även fungerar som ryggsäck. Utvändigt finns handtag framtill, på sidan och upptill. Väskan är utrustad med 2 kraftiga hjul och på baksidan finns ett justerbart monotubdraghandtag så att du smidigt kan dra väskan bakom dig. Dubbla dragkedjor upptill försluter väskan och utvändigt finns flera ytterfack vilket ger dig lättillgänglig förvaring. Integrerad adressetikett framtill. Invändigt finns ett stort bottenfack med packningsband samt en sidoficka med dragkedja vilket gör det lättare att organisera din packning. Väskan uppfyller rekommendationerna för kabinbagage men kolla med ditt flygbolag för den senaste informationen om tillåtet handbagage.Material: Syntetmaterial & polyesterBredd: 25 cmHöjd: 55 cmDjup: 40 cmVolym: 51 literVikt: 2,4 kgGaranti: Begränsad 2 års global garanti

Sègur 55 cm

Sègur 55 cm
Endast 1 195 kr

Delsey Segur, lättviktig kabintrolley, slim, därmed tillåten som handbagage hos dem flesta lågprisflygen. Mycket stabil och snygg resväska som har den praktiska egenskapen att man enkelt kan ta bort innertyget för att tvätta det i tvättmaskin för en bakteriefri miljö. De 4 dubbelhjulen är lättroterande och underlättar resandet. Väskan har integrerat TSA lås, som är krav vi inresa i USA. Den är utrustad med bekvämt flerstegs draghandtag. Den räfflade ytan förstärker väskan mot stötar som kan uppstå under transport. Delsey erbjuder 5 års världsgaranti för material- och fabrikationsfel. Material 100% polykarbonat. 55 x 40 x 20 cm yttermått. Vikt 2,7 kg. Volym 40 liter. 55 x 40 x 20 cm yttermått.

American Tourister Lite Ray kabinväska, 55 cm, Mörkblå

American Tourister Lite Ray kabinväska, 55 cm, Mörkblå
Endast 1 199 kr

Material: 100% PolyesterHöjd: 55 cm Bredd: 40 cm Djup: 20 cmVikt: 1,6 kg Volym: 43 LGaranti: Begränsad 2 års global garanti EXTERIÖRMjuk kabinväska med två hjul från American Tourister gjord i lättviktig och hållbar polyester. Väskan har modern design och är utrustad med TSA-kombinationslås. Rymlig framficka med dragkedja för lättillgänglig förvaring. American Tourister Lite Ray 55 cm passar med sin låga vikt och bra packvolym perfekt på kortare resor med exempelvis bil eller tåg. HandtagJusterbart draghandtag med två skenor. Bekväma bärhandtag på toppen, i sidan och i botten. LåsFast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion. Observera att nyckel till TSA-funktionen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har två integrerade hjul baktill. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med elastiska kryssband som håller packningen på plats och minskar risken för skrynkliga kläder. I topplocket finns en meshficka som försluts med dragkedja.

Samsonite Cosmolite hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Pärlvit

Samsonite Cosmolite hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Pärlvit
Endast 4 199 kr

Material: 100% CurvmaterialHöjd: 55 cm Bredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 1,8 kg Volym: 36 literGaranti: Begränsad 10 års global garantiEXTERIÖRResväska från Samsonite tillverkad med banbrytande Curvteknik som gör väskan extremt stöttålig. Curvmaterialet är ett lättviktsmaterial med stor förmåga att absorbera energi, särskilt vid lägre temperaturer. Väskan försluts med dubbla skyddade dragkedjor.HandtagIntegrerat och justerbart monotubhandtag på ovansidan som fungerar som draghandtag samt två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan. LåsUtrustad med integrerat TSA-kombinationslås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA.HjulFyra tystgående hjul som rullar i alla riktningar vilket gör att väskan rullar bra över olika underlag och lätthanterlig.INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med lågt fästa packningsband samt ett stort fack som stängs med dragkedja. På insidan finns även ett mindre fack med dragkedja.

Samsonite Waymore resväska med 4 hjul, 56 cm, Svart

Samsonite Waymore resväska med 4 hjul, 56 cm, Svart
Endast 3 999 kr

Material: 95% polyester, 5% PUHöjd: 55 cmBredd: 42 cmDjup: 21 cmVikt: 3,6 kgVolym: 36 literGaranti: Begränsad 5 års global garanti EXTERIÖRMjuk resväska med fyra hjul från Samsonite. Modellen Waymore Mobile Office Spinner är den perfekta businessväskan, med ett lättillgängligt datorytterfack som ger bra organiseringsmöjligheter utan att ta av den invändiga packvolymen. Integrerad adresslapp framtill. Fungerar som kabinväska hos många flygbolag. HandtagDraghandtag med två skenor. Bärhandtag upptill, på sidan och i botten. LåsFast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion, som är krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. HjulFyra tystgående hjul som kan rullas i olika riktningar. INTERIÖRBottenfack med packband och mellanskiva i locket håller din packning på plats. Många smarta fickor som gör det lättare att hålla ordning på packningen. I ytterfacket finns datorfack med plats för en dator på 15,6" och tabletficka. En smidig genomskinlig necessär ingår.

Samsonite Lite-Cube Prime kabinväska, 55 cm, Mörkbeige

Samsonite Lite-Cube Prime kabinväska, 55 cm, Mörkbeige
Endast 5 899 kr

Material: PolypropylenHöjd: 55 cm Bredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,4 kgVolym: 36,5 literGaranti: Begränsad 10 års global garanti EXTERIÖRStilren resväska i kabinmodell från Samsonite. Modellen kombinerar tidlös design med den senaste tekniken. Tillverkad i vävd polypropylen vilket gör väskan extremt stöttålig. Detta material är lätt till vikten men med stor förmåga att absorbera energi, särskilt vid lägre temperaturer. Perfekt storlek för affärs- eller weekendresan då den går som handbagage på de flesta flygbolag. Väskan försluts med skyddade låsbara dragkedjor. HandtagIntegrerat justerbart draghandtag med dubbla skenor baktill som avlastar arm och axel samt för smidig hantering av väskan. Väskan har också två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan. LåsTresiffrigt integrerat TSA-lås som håller dina föremål säkra. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA. HjulVäskan har fyra tystgående dubbelhjul vilket gör den lätt att manövrera. INTERIÖRVäskan är uppdelad i två rymliga fack som försluts med dragkedja, vilket förhindrar att din packning rör sig mellan halvorna. I locket finns även två fack som försluts med dragkedja för lättare organisering av mindre saker. Bottenfacket har även praktiska packband som håller din packning på plats.

Horizn Studios Essential H5 hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart

Horizn Studios Essential H5 hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart
Endast 1 999 kr

Material: PolykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,9 kgVolym: 35,5 literGaranti: 5 årEXTERIÖREssential H5 hård kabinväska med fyra hjul från Horizn Studios. Tillverkad i Tyskland i aerospace-grade polykarbonat ? Horizn Studios signaturmaterial som är tåligt och motståndskraftigt nog att användas till flygplansdelar. Materialet har mycket hög flexibilitet som gör att väskan håller formen trots hårt tryck. Godkänd som kabinväska hos de flesta flygbolagen.HandtagIntegrerat draghandtag med dubbla skenor, ställbart i olika höjder. Två bekväma bärhandtag, ett upptill och ett på sidan.Lås3-siffrigt kombinationslås med TSA-funktion på sidan av väskan. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA.HjulVäskan har fyra 360-graders japanska spinnerhjul som rullar tyst och smidigt över olika underlag och gör väskan lätt att styra. INTERIÖRVattenresistent premium-foder. Topp- och bottenfack med meshavdelare.

American Tourister Lite Ray kabinväska med 4 hjul, 55 cm, Mörkblå

American Tourister Lite Ray kabinväska med 4 hjul, 55 cm, Mörkblå
Endast 1 299 kr

Material: 100% PolyesterHöjd: 55 cm Bredd: 40 cm Djup: 20 cmVikt: 1,7 kg Volym: 42 LGaranti: Begränsad 3 års global garanti EXTERIÖRMjuk resväska i kabinstorlek från American Tourister gjord i lättviktig och hållbar polyester. Väskan har modern design och är utrustad med fyra stabila dubbelhjul och TSA-kombinationslås. Rymlig framficka med dragkedja för lättillgänglig förvaring. American Tourister Lite Ray 55 cm passar perfekt på resor på omkring två dagar, t ex en weekendresa. HandtagJusterbart draghandtag med två skenor baktill. Bekväma bärhandtag på toppen, i sidan och i botten. LåsFast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion. Observera att nyckel till TSA-funktionen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra dubbelhjul som rullar 360 grader och går bra över olika typer av underlag vilket gör väskan lättare att hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med elastiska kryssband som håller packningen på plats och minskar risken för skrynkliga kläder. I topplocket finns en meshficka som försluts med dragkedja.

Horizn Studios Smart M5 hård kabinväska 55 cm, 4 hjul, Ljusblå

Horizn Studios Smart M5 hård kabinväska 55 cm, 4 hjul, Ljusblå
Endast 3 699 kr

Material: PolykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 3,4 kgVolym: 33 literGaranti: 5 årEXTERIÖRHård kabinväska med fyra hjul och en modern och stilren design från Horizn Studios. Tillverkad i Tyskland i aerospace-grade polykarbonat - Horizn Studios signaturmaterial som är tåligt och motståndskraftigt nog att användas till flygplansdelar. Materialet har mycket hög flexibilitet som gör att väskan håller formen trots hårt tryck. Framtill finns ett vattenresistent ytterfack gjort i extra tålig nylon med detaljer i italienskt Vacchetta-läder. Ytterfacket har bland annat plats för en laptop på upp till 15 tum. Upptill finns en smart-charger med två uttag som är borttagbar med ett klick och godkänd av alla flygbolag.HandtagIntegrerat justerbart draghandtag med dubbla skenor baktill som avlastar arm och axel från onödig tyngd. Två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan.LåsTresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion på sidan av väskan. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA.HjulVäskan har fyra 360-graders dubbelhjul som rullar tyst och smidigt över olika underlag och gör väskan lätt att styra. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med dubbla spännband samt ett topplock med avdelare. En exklusiv tvättpåse medföljer.

Samsonite X'Blade 4.0 expanderbar resväska, 2 hjul, 55 cm, Svart

Samsonite X'Blade 4.0 expanderbar resväska, 2 hjul, 55 cm, Svart
Endast 2 599 kr

Material: PolyesterHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 23 cmVikt: 2,6 kgVolym: 46/51,5 LGaranti: Begränsad 5 års global garanti EXTERIÖRMjuk, expanderbar resväska i kabinstorlek från Samsonites nya uppdaterade businesskollektion X'Blade 4.0. Gjord i 400 x 400 denier twisted nylon + 450 denier twisted 2-tone polyester med detaljer i syntetläder. Resväskan har en lättåtkomlig framficka, integrerad USB-port, TSA-kabellås och en luggage ID-tag. HandtagDraghandtag med två skenor baktill. Bärhandtag upptill och på sidan. En smart sleeve på baksidan gör att du enkelt kan sätta upp den på en annan resväska. LåsIntegrerat tresiffrigt kombinations-kabellås med TSA-funktion, som är krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. HjulTvå integrerade hjul, vilket ger dig mer plats för din packning av den totala volymen för väskan. INTERIÖRBottenfack med packband håller din packning på plats. Många smarta fickor som gör det lättare att hålla ordning bland din packning och ett löstagbart laptopfodral för upp till 15.6 tum. I väskan finns även en tablet-ficka för upp till 10.5 tum. En USB-port gör att du enkelt kan ansluta till din power bank på resande fot. Observera att power bank ej medföljer.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Praktiska, lätta och stöttåliga kabinväskor för en bekväm resa

En väska för kläder och andra viktiga tillhörigheter är ett måste när man ska ut och resa. Många ser den klassiska resväskan som en självklarhet men man väljer väska efter resan och det är inte alltid som en stor resväska är det bästa alternativet. När du reser på solsemester med familjen är det givetvis bra att ha en stor och rejäl resväska så att alla kläder och andra prylar får plats. Men för affärs- eller jobbresan kan det ofta kännas onödigt att släpa runt på en stor resväska, även om den är försedd med hjul och går att dra med sig. För denna resa passar det i de flesta fall betydligt bättre med en kabinväska eller trolley som de också kallas ibland.

Kabinväskan ser ut som en liten resväska med hjul. Trots det lilla formatet rymmer den ganska mycket. Namnet kabinväska antyder att väskan kan tas med som handbagage i kabinen, vilket ju också spar tid om man är ute på affärsresor med slimmat schema. Kan du ha din packning med i kabinen behöver du inte stå vid rullbandet och vänta på bagage som aldrig tycks komma. Även om väskan är godkänd som handbagage gäller det att du inte packar så att den överstiger den tillåtna vikten. I dagsläget ligger maxvikten för handbagage på tio kilo. Eftersom reglerna kan ändras är det bra att ta reda på vad som gäller inför den aktuella resan.

För att resan ska bli så trevlig och bekväm som möjligt finns det en del att tänka på när du väljer din kabinväska. Vilken väska du ska välja beror förstås på vart du ska resa, hur mycket du måste ha med och hur långt du behöver frakta väskan själv. Även om alla kabinväskor har ungefär samma storlek rymmer de olika mycket. Och du måste förstås utgå från hur mycket bagage du behöver ha när du väljer din kabinväska. Det kan också vara bra att titta på vilka olika förvaringslösningar som finns. Förutom att du ska få plats med din packning ska väskan också vara lätt att hantera, hållbar, stöttålig, praktisk, lätt, smidig och vara enkel att dra med sig. Slitage, packningsmöjligheter, hantering och manövrering är alltså de faktorer du måste se till när du gör ditt val. Om du vet att du bara kommer att dra väskan på släta golv är det kanske inte så noga med hur hjulen fungerar. De flesta kommer någon gång att stöta på besvärligare miljöer och därför är det bra att titta på hur väskan fungerar i trappor, över trottoarer, på asfalt, lera och grus. Ja, helt enkelt hur den fungerar i olika stadsmiljöer som du kan råka ut för. Vissa resväskor har hjul som är så små att man har svårt att ta sig fram på andra ytor än plana golv och då återstår bara att bära väskan om du skulle behöva röra dig ute på stan. Välj hellre en väska med större hjul som går att dra också på ojämna underlag. Ska man på en mindre affärsresa så kan en weekendväska eller en snygg sportbag passa bättre än en kabinväska.