Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Mörkgrön

Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Mörkgrön till fritid, shopping, sport, hobby och arbete ✓ Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Mörkgrön billigt online ✓ Mängder av snygga och populära designväskor till bra pris och snabb leverans ✓ Du handlar Kabinväska A-TO-B SK997 39L, Mörkgrön till ett bra pris hos Accent

A-TO-B är en ny resväskfavorit hos Accent. Konceptet bygger på skandinavisk, stilren design med hög funktionalitet till sympatiska priser. SK997 Kabin ser inte ut som alla andra tråkiga kabinväskor. Formspråket är elegant och stilrent. Färgerna moderna och tidlösa. Väskan är dessutom smart designad för optimal storlek och maximal packvolym. En perfekt kompis på resan. - Fyra dubbla lättrullade och tysta 360? japanska spinnerhjul.- TSA-godkänt lås, ton i ton.- Optimal storlek, stor packvolym.- Lätt och tålig, tack vare unik konstruktion och ytterskal i polykarbonat.- Höj- och sänkbart integrerat teleskophandtag för bästa komfort.- Praktiska innerfack och tålig tvättpåse på köpet. Höjd: 55 cmBredd: 39 cmDjup: 21 cmOmkrets: 115 cmVolym: 39 LVikt: 2,7 kgGaranti: 10 år vid fabrikationsfel (klicka här för att läsa mer om A-TO-Bs resväskor och den unika garantin) MaterialKabinväskan är tillverkad i en specialutvecklad typ av polykarbonat (samma material som används i flygindustrin) med ett ytskikt i en tålig och snygg finish. Den är stöttålig och oöm och är en perfekt reskamrat till allt från pendling, för tåg, båt, bil eller en weekend i en storstad. Insidan har praktiska isydda fickor och fodrad vattenavstötande nylonblandning samt praktiska packremmar. Tålig och praktisk klädpåse ingår.DetaljerStor omsorg har lagts i detaljer och val av färger. Nyckelkomponenterna går enkelt att byta för ännu längre livslängd. Eller vid skada. Dessutom är det 10 års garanti. TSA-låset är designat, ton i ton med väskan. Och är en extra säkerhet mot tjuvar. (Godkänt av USA:s ?Transportation Security Administration? och säkerhetspersonal på flygplatser världen över.) Blixtlåset är vattenavstötande och specialdesignat för lång livslängd. Väskorna rullar lätt och är flexibla, tack vare de 360? japanska spinnerhjul för snabba och tysta förflyttningar. Även på ojämnt underlag. Justerbart, integrerat teleskophandtag för bästa komfort. Handtag på ovansidan av väskan. Matchande adresstag ingår.

Endast 1 499 kr
 

Relaterade produkter

Eastpak Strapverz S ryggsäck/duffelväska, 42 L, Ljusgrå

Eastpak Strapverz S ryggsäck/duffelväska, 42 L, Ljusgrå
Endast 1 499 kr

Kombinerad ryggsäck/duffelväska från Eastpak gjord i slitstark polyester med två integrerade hjul. Väskan har en mycket funktionell design med ergonomiska axelremmar baktill, bärhandtag upptill och på sidan samt justerbart draghandtag så att den smidigt kan bäras på ryggen, i handen eller rullas.Dragkedja samt spännen försluter väskans stora fack, som invändigt har toppfack och bottenfack som delas av mellanlägg med dragkedjestängning. Ett dolt ytterfack med dragkedja på framsidan samt ett på baksidan där axelremmarna kan stoppas in när de inte används. Integrerat TSA-lås upptill, vilket är ett måste vid resor till USA. Väskan uppfyller rekommendationerna för kabinbagage hos många flygbolag men kontrollera för säkerhets skull med ditt flygbolag om tillåtna mått för handbagage innan resan.Material: 100% polyesterHöjd: 51 cmBredd: 32,5 cmDjup: 24 cmVolym: 42 literVikt: 2,5 kg

American Tourister Bon Air 55 cm-Black

American Tourister Bon Air 55 cm-Black
Endast 1 299 kr

Denna kompakta Bon Air-väska uppfyller måttrestriktionerna för handbagage för Ryanair, Vueling/GermanWings [ange aktuellt flygbolag] och andra lågprisflygbolag. En superlätt och extra tålig kabinväska med 4 hjul och TSA-lås, och den moderna och smarta designen ger optimal packning i ett kompakt format.

Epic Phantom BIO hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Vit, 76cm

Epic Phantom BIO hård resväska, 4 hjul, 55/66/76 cm, Vit, 76cm
Endast 2 499 kr

Mått beroende på storlek: H: 55 cm | B: 40 cm | D: 20 cm | 2,3 kg | 37 LH: 66 cm | B: 45 cm | D: 25 cm | 3,2 kg | 67 LH: 76 cm | B: 52 cm | D: 30 cm | 4 kg | 95 LMaterial: PolypropylenGaranti: 7 år EPIC Full Armor Warranty EXTERIÖRPhantomBIO är en slitstark resväska tillverkad i BioLITE, som är hampa-berikad polypropylen som är både starkare och lättare än traditionell polypropylen. Resväskan är också tillverkad med innovativ VTT-teknik vilket möjliggör att väskans tjocklek kan variera mellan olika områden. Det innebär att väskans mest utsatta områden och hörn är förstärkta med tjockare material. Resväskan försluts med dragkedjor runt om som är vattenresistenta. HandtagJusterbart monotubhandtag upptill på väskans baksida. På ovansidan finns också ett praktiskt bärhandtag och de två större storlekarna (66/76 cm) har även ett sidohandtag. LåsUtrustad med TSA-kodlås så att din packning hålls säker. Observera att nyckel till TSA-låsen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulFyra ordentliga dubbelhjul som gör att väskan rullar lätt över olika underlag och samtidigt avlastar från onödig vikt. Hjulen är Epic Standard och kan enkelt bytas om de blir slitna eller du vill ha en ny look på din resväska. Klicka här för att komma till hjulen som passar Epic Standard. INTERIÖRInvändigt finns ett stort bottenfack med justerbara packningsband som minskar risken för skrynkliga kläder. Topplocket försluts med dragkedja och i mellanlocket finns även ett mindre fack med dragkedja.

Châtelet Hard + 55 cm

Châtelet Hard + 55 cm
Endast 2 155 kr

Delsey Châtelet, exklusiv kabintrolley med 4 dubbelhjul från Delsey med det patenterade och unika bromssystemet. Bromsen aktiveras enkelt genom en knapp upptill vid draghandtaget och bägge framhjulen låses. Väskan kan i det läget fortfarande dras på bakhjulen och man riskerar inte att den rullar iväg vid lutning eller rörelse. Väskan är försedd med ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA. De dubbla hjulen erbjuder högsta komfort och underlättar resandet. Väskan är utrustad med en unik och avtagbar identifikationsplatta. Plattan kan registreras på Delseys hemsida och blir sökbar om den skulle försvinna under resandet. Den har mycket bekväma top- och sidohandtag av finaste konstläder som är miljövänligt och enligt PETA riktlinjer. Mycket snygg och praktisk inredning i mjukt tyg tillhörande tvättpåsar, galge och m&

Cavalet Chill Kabinväska - 55cm - 4 hjul-Silver

Cavalet Chill Kabinväska - 55cm - 4 hjul-Silver
Endast 1 019 kr

Chill förenar raka linjer med runda former på ett helt unikt sätt, som gör den spännande, både framsidan och baksidan lockar med sin design. Alla som använder den blir förälskade i hur lätt och smidigt den rullar. Samt hur lättpackad den är med sin smarta inredning. De många färgerna gör att det är lätt att välja sin favorit, många köper fler färger, för de har helt enkelt svårt att välja, alla är ju så snygga!

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Svart
Endast 1 099 kr

Material: PolyesterHöjd: 55 cm Bredd: 40 cm Djup: 20 cmVikt: 2,6 kg Volym: 36 LGaranti: 3 års garanti EXTERIÖRResväska från American Tourister gjord lätt och hållbar denier polyester som inspirerats av modernt denimtyg. Väskan är utrustad med fyra stabila hjul och kommer med ett nyckellås med TSA-funktion. Framtill finns två smarta ytterfack med dragkedja för lättillgänglig förvaring. HandtagJusterbart draghandtag baktill samt ett bärhandtag på ovansidan och ett på sidan. LåsMedföljande nyckellås med TSA-funktion som går att fästa i dragkedjorna som försluter väskan. Observera att nyckel till TSA-funktionen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra hjul som rullar 360 grader och går bra över olika typer av underlag vilket gör väskan lättare att hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband som håller packningen på plats och minskar risken för skrynkliga kläder. I topplocket finns en nätficka som försluts med dragkedja.

Delsey Turenne hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Beige

Delsey Turenne hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Beige
Endast 2 399 kr

Material: 100% PolykarbonatHöjd: 55 cm Bredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,0 kg Volym: 40 literGaranti: 10 års världsgarantiEXTERIÖROptimal volym med ytterst låg vikt. Resväskan är utrustad med en unik identifieringskod som underlättar för dig att komma i kontakt med den person som hittat ditt bagage i händelse av förlust eller stöld, i syfte att återfå väskan. . Väskans struktur förstärker motståndskraften för slag och stötar. HandtagDen är utrustad med bekvämt tvåstegs draghandtag samt integrerad adresslapp på baksidan av trolleyn. Väskan är endast 20 cm bred och därmed tillåten som handbagage på de flesta lågprisflyg.LåsDet dubbla blixtlåset försvårar för någon att olovligen bryta upp din resväska, samtidigt som det eliminerar risken för din resväska att gå sönder i blixtlåset när den är fullpackad. Säkerhetsblixtlåset är 41 gånger starkare än ett vanligt blixtlås! Väskan har integrerat TSA kombinationslås, som är krav vi inresa i USA.HjulElegant och lättviktig kabintrolley med 4 tysta dubbelhjul. De 4 dubbelhjulen är tysta och lättroterande och underlättar resandet. INTERIÖRMellanväggar som försluts med dragkedja finns i både locket och bottenfacket. Bra med utrymme som gör det smidigt att organisera packningen.

BRIC'S Bellagio hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Ljusbeige

BRIC'S Bellagio hård kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Ljusbeige
Endast 4 299 kr

Material: Makrolon polykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 38 cmDjup: 20 cmVikt: 2,6 kgVolym: 34 literGaranti: 5 år EXTERIÖRKabinväska med klassisk look gjord i stark, resistent och flexibel makrolon polykarbonat och med detaljer i skinn. Utrustad med tresiffrigt kodlås med TSA-funktion samt fyra dubbelhjul. HandtagJusterbart draghandtag upptill samt ett bärhandtag på ovansidan.LåsTresiffrigt TSA-kombinationslås som håller din packning säker och samtidigt skyddar väskan vid resa till USA. Observera att nyckel till TSA-låset inte ingår. Nyckeln är endast till för den amerikanska tullen.HjulFyra dubbelhjul som rullar över olika underlag och tillåter väskan att enkelt följa dig i alla riktningar utan större ansträngning vilket avlastar axlar från onödig tyngd.INTERIÖREnkel inredning med förslutbart bottenfack och topplock som ger dig bra utrymme för din packning. I respektive avdelare finns dessutom en ficka med dragkedja för extra förvaringsmöjligheter.

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Röd

American Tourister Summer Voyager, kabinväska, 4 hjul, 55 cm, Röd
Endast 1 099 kr

Material: PolyesterHöjd: 55 cm Bredd: 40 cm Djup: 20 cmVikt: 2,6 kg Volym: 36 LGaranti: 3 års garanti EXTERIÖRResväska från American Tourister gjord lätt och hållbar denier polyester som inspirerats av modernt denimtyg. Väskan är utrustad med fyra stabila hjul och kommer med ett nyckellås med TSA-funktion. Framtill finns två smarta ytterfack med dragkedja för lättillgänglig förvaring. HandtagJusterbart draghandtag baktill samt ett bärhandtag på ovansidan och ett på sidan. LåsMedföljande nyckellås med TSA-funktion som går att fästa i dragkedjorna som försluter väskan. Observera att nyckel till TSA-funktionen EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra hjul som rullar 360 grader och går bra över olika typer av underlag vilket gör väskan lättare att hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband som håller packningen på plats och minskar risken för skrynkliga kläder. I topplocket finns en nätficka som försluts med dragkedja.

American Tourister - Herolite Super Light - 55 cm - 4 hjul - Mighty Blue

American Tourister - Herolite Super Light - 55 cm - 4 hjul - Mighty Blue
Endast 1 099 kr

Den färgglada och sportiga Herolite-kollektionen kännetecknas av låg vikt och stort packutrymme! Uppfyller Ryanairs, easyJets, Norwegians/Eurowings/Vuelings och andra lågprisbolags handbagageregler. Den här resväskan med fyra hjul är en utmärkt kabinväska med låg vikt för den ivriga, unga resenären. Väskan är försedd med TSA-lås, handtag på toppen och sidan samt praktiska förvaringslösningar, inkl. kryssband i bottenfacket, invändig nätficka och två framfickor.

Samsonite B-Lite Icon resväska, 4 hjul, 55 cm, Mörkblå

Samsonite B-Lite Icon resväska, 4 hjul, 55 cm, Mörkblå
Endast 1 999 kr

Material utvändigt: 80% Nylon, 20% PolyesterMaterial invändigt: 100% NylonHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 1,8 kgVolym: 39 LGaranti: Begränsad 5 år global garanti EXTERIÖRMjuk resväska i kabinstorlek från Samsonite. HandtagDraghandtag med två skenor samt topp- och sidohandtag. LåsIntegrerat, tresiffrigt TSA-kombinationslås som är krav vid inresa i USA, för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra lättrullade dubbelhjul som erbjuder högsta komfort och underlättar resandet. INTERIÖRJusterbara packningsband i botten. Meshficka med dragkedja i locket.

EPIC Dynamic kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Svart

EPIC Dynamic kabinväska, 2 hjul, 55 cm, Svart
Endast 999 kr

Kabinväska i slitstark polyester från EPIC. Mycket funktionell design med två integrerade hjul, bärhandtag upptill och framtill samt justerbart draghandtag baktill. Dragkedja samt spännen försluter väskans stora fack. Utvändigt har väskan ett ytterfack med dragkedja på framsidan och skyddande detaljer i plast baktill.Material: PolyesterHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVolym: 42 literVikt: 2,5 kgGaranti: 5 år