Axelremsväska dam

Axelremsväska dam billigt på nätet ✓ Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris och kvalitet ✓ Mixa och matcha väskor med din klädsel och skor ✓ Köp Axelremsväska dam billigt och få den hemlevererad ✓ Crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, smarta mobil och plånboksfodral, klassiska portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Michael Michael Kors Chain Crossbody Brown/Acorn One size

Michael Michael Kors Chain Crossbody Brown/Acorn One size
Endast 1 499 kr

Elegant axelremsväska i äkta läder från MICHEAL KORS. Väskan har ett dekorativ logotyp framtill samt ett innerfack. - Axelrem i läder och kedja (reglerbar)- Guldfärgad kedja- Ett stort innerfack med 4 korthållareLängd 14 cm, bredd 4,5 cm, höjd 18,5 cm, axelrem 144 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med hangtags och orginalförpackning.

Becksöndergaard Leos Pica Bag 086 Friar Brown One size

Becksöndergaard Leos Pica Bag 086 Friar Brown One size
Endast 599 kr

Stilren väska i leopardmönster från BECK SÖNDERGAARD. Väskan har snygga detaljer och en klassisk design. - Avtagbar axelremskedja i guldfärg - Mjuk yta- Leopardmönster- Försluts med dragkedjaLängd 21 cm, bredd 7 cm, höjd 15 cm.

Michael Michael Kors Large Crossbody 150 Vanilla One size

Michael Michael Kors Large Crossbody 150 Vanilla One size
Endast 1 995 kr

Elegant axelremsväska i äkta läder från MICHEAL KORS. Väskan har ett dekorativ logotyp framtill samt två innerfack. - Axelrem i läder - Guldfärgad kedja- Ett stort och ett litet innerfack - Reglerbar axelrem Längd 25 cm, bredd 5,5 cm, höjd 17 cm, axelrem 138 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med hangtags och orginalförpackning.

The Marc Jacobs The Quilted Softshot 21 001 Black One size

The Marc Jacobs The Quilted Softshot 21 001 Black One size
Endast 5 799 kr

Trendig axelremsväska i äkta läder från MARC JACOBS. Väskan har en smart design med flera fack.- Applikation i metall framtill- Präglad logotyp upptill- Avtagbar och reglerbar axelrem- Två fack som försluts med dragkedja- Ett ytterfack baktill- Dustbag medföljerLängd 21 cm, bredd 9 cm, höjd 13,5 cm, axelrem 120 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

Becksöndergaard Sea Shell Bag 53 Nature One size

Becksöndergaard Sea Shell Bag 53 Nature One size
Endast 799 kr

Härlig stråväska i fin design från BECK SÖNDERGAARD. Väskan har ett rymligt fack med axelrem i plast. Längd: 28 cm, Bredd: 10 cm, Höjd: 24 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad.

Becksöndergaard Feels Leather Bag Fern Green One size

Becksöndergaard Feels Leather Bag Fern Green One size
Endast 1 399 kr

Superfin väska från BECK SÖNDERGAARD i äkta läder. Väskan har handtag och två fack som försluts med dragkedja i guld samt ett innerfack med dragkedja. Medföljer ett avtagbart axelband.

Love Moschino Lettering Love Moschino 000 Black One size

Love Moschino Lettering Love Moschino 000 Black One size
Endast 1 849 kr

Snygg väska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en trendig design med märkets logotyp framtill och en tillhörande scarf i vackert print.- Väskan stängs med magnetknapp- Kedja till axelrem (avtagbar)- Märkets logotyp framtill- Scarf medföljer- Vackert foder- Dustbag medföljerLängd 26 cm, bredd 4 cm, höjd 14 cm, rem 117 cm.För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

Love Moschino Quilted Bum Bag Black One size

Love Moschino Quilted Bum Bag Black One size
Endast 2 049 kr

Snygg axelremsväska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en snygg design med märkets logotyp framtill.- Axelrem med kedja (ej avtagbar)- Försluts med dragkedja framtill- Märkets logotyp i guld framtill- Två innerfackLängd 22 cm, Höjd 16 cm, Bredd 6 cm, Axelrem 120 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original etiketter samt dustbag.

Michael Michael Kors Mercer Tote Bag Black One size

Michael Michael Kors Mercer Tote Bag Black One size
Endast 3 799 kr

Snygg väska i äkta läder från MICHAEL KORS. Väskan har en stilren design och passar perfekt som både handväska och axelremsväska. - Reglerbar axelrem(avtagbar) - Ett dragkedjefack inuti- Tre öppna fack inuti - Logotyp i metall framtill - Dustbag medföljes Längd 32 cm, bredd 14 cm, höjd 25 cm, axelbandsrem 84-94. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

Nunoo Alimakka Washed Bag Black One size

Nunoo Alimakka Washed Bag Black One size
Endast 1 599 kr

Supersnygg väska i tumlat, mjukt läder från NÚNOO. Väskan har många fina detaljer och fack och passar till vardags.- Ett stort fack som stängs med dragkedja- Två innerfack- Tre ytterfack med dragkedja- Axelbandsrem med nitar- Längre axelbandsrem för crossover (avtagbart)Längd 32 cm, bredd 8 cm, höjd 20 cm. För godkänd retur krävs att alla originaletiketter är kvar på väskan.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Köptips för axelväska dam

Axelremsväskor dam är en populär klassiker med sina speciella, snygga och trendiga modeller. Här hittar du axelremsväskor i tyg, läder och canvas. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Andra tips på väskor är axelväskor och crossbodyväskor herr, plånböcker dam och kuvert och clutchväskor.

Axelväskor tillhör de mest populära väskmodellerna, inte bara i Sverige, utan över hela världen, och har gjort det i decennier. De är nämligen både användbara, praktiska och snygga. Axelväskan är en modern och trendig väskform som därför bärs av dem som inte vill bära runt på sina saker i portföljer, ryggsäckar eller andra väskor, utan som hellre föredrar något tidlöst och klassiskt. Axelväskor bärs av både kvinnor och män.

Storleken på axelremsväskan

Välj alltid en axelväska som är stor nog att kunna bära med dig allt du behöver under dagen. Framför allt om du planerar att använda väskan för jobb eller skola. Så fundera lite över vad du egentligen behöver bära med dig, vare sig det är smink, böcker, telefoner och andra teknikprylar eller något annat.

Materialet

För att du ska få ut så mycket av din väska som möjligt och kunna använda den så länge som möjligt, bör du skaffa väskan i ett så hållbart och slitstarkt material som möjligt, t.ex. skinn. Axelväskor slits nämligen en hel del, på ett flertal ställen, men i och med att det är en så klassisk väskmodell kan du, om du inte sliter ut väskan i förtid, använda den i många år, om du väljer ett bra material, så det lönar sig alltid, fast det kanske kostar lite mer vid inköpet.

Färg

Välj alltid en färg som antingen är neutral, och därmed går att kombinera med det mesta du bär, eller en färg som passar ihop med din garderob. En orange axelväska kan kännas som en rolig ide till en början, men man märker ofta att de där roliga färgklickarna kanske inte blir använda så mycket ändå, efter ett tag, så neutrala färger är alltid det bästa valet.

Stil

Du bör även välja en väska som har samma stil som du och din garderob i övrigt. Genom att välja en allt för strikt väska när du i själva verket gillar att klä dig i hippiestil är därför inte en god ide. Så välj alltid en väska som instinktivt tilltalar dig och passar ihop med din personlighet.

Hitta en axelväska dam billigare

Om du vill kunna komma lite billigare undan när du ska köpa en axelväska är nätet en guldgruva. Det finns nämligen mängder med nätbutiker som säljer väskor av olika slag, inklusive axelväskor. Priserna i nätbutiker är betydligt bättre än i fysiska butiker som säljer väskor och dessutom slipper du trängsel, väntetider i kassan. Att shoppa på nätet är därför både praktiskt, tidsbesparande och ekonomiskt. Kolla upp hur möjligheterna att byta din vara ser ut för just den webbutik du köper av. Behöver man byta sin väska brukar det inte vara några problem