Axelremsväska dam

Axelremsväska dam billigt på nätet ✓ Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris och kvalitet ✓ Mixa och matcha väskor med din klädsel och skor ✓ Köp Axelremsväska dam billigt och få den hemlevererad ✓ Crossbodyväskor, mjuka resväskor, lätta och smidiga kabinväskor, exklusiva axelremsväskor, weekendväskor, slitstarka ryggsäckar, canvasväskor, necessärer, eleganta handväskor, små kuvertväskor, smarta mobil och plånboksfodral, klassiska portföljer, datorväskor i läder, datorryggsäckar och sportväskor

 
Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Pieces Cako Jute Bag Nature One size

Pieces Cako Jute Bag Nature One size
Endast 349 kr

Trendig stråväska i jute från PIECES. Väskan är perfekt till vardags eller till stranden. - Ett stort rymligt fack. Längd 31 cm, bredd 9 cm, höjd 31 cm.

Love Moschino Evening Bag Black One size

Love Moschino Evening Bag Black One size
Endast 1 699 kr

Snygg axelremsväska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en snygg design med märkets logotyp framtill.- Axelrem med kedja (avtagbar)- Försluts med magnetknapp framtill- Märkets logotyp i guld framtill- Ett litet innerfackLängd 20 cm, Höjd 12 cm, Bredd 6 cm, Axelrem 119 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original etiketter samt dustbag.

Marc Jacobs Wallet on Chain 002 Black Multi One size

Marc Jacobs Wallet on Chain 002 Black Multi One size
Endast 2 599 kr

Snygg plånbok som går att använda som väska från MARC JACOBS. Väskan har den klassiska logotypen i metall framtill och en fin axelrem i läder och metall.- Försluts med tryckknappar- Ett myntfack med dragkedja- Två sedelfack - Sex kortfack- Ett fack för kvitton- Ett fack på väskans baksida- Axelrem med metall och läder (Ej reglerbart)Längd, 20 cm, bredd 3,5 cm, höjd 14 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt alla etiketter kvar.

Rebecca Minkoff Slim Love Crossbody Bag Black One size

Rebecca Minkoff Slim Love Crossbody Bag Black One size
Endast 3 999 kr

Superfin axelremsväska i äkta läder från REBECCA MINKOFF. Väskan har en trendig design med dekorativa detaljer och quiltat läder.- Axelremskedja (Ej reglerbar)- Ett större fack med mindre innerfack- Ett fack på baksidan med märkets logotyp- Dustbag medföljerLängd 28 cm, bredd 6 cm, höjd 18 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

Rebecca Minkoff Edie Crossbody Pebble Bag Black One size

Rebecca Minkoff Edie Crossbody Pebble Bag Black One size
Endast 3 399 kr

Snygg väska i läder från REBECCA MINKOFF. Väskan har snygga detaljer och en axelrem med kedja. - Stängs med spänne framtill - Märkets logotyp inuti samt baktill- Ett innerfack - Fack baktill- Kan användas som både axelremsväska och handväska- Dustbag medföljer Längd 23 cm, Bredd 4 cm, Höjd 18 cm, Axelbandsrem 112 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med orginal dustbag.

Marc Jacobs Wallet On Chain Black Baby Pink One size

Marc Jacobs Wallet On Chain Black Baby Pink One size
Endast 2 599 kr

Ursnygg plånbok som går att använda som väska från MARC JACOBS. Väskan har den klassiska logotypen i metall framtill och en fin axelrem i läder och metall.- Försluts med tryckknappar- Ett myntfack med dragkedja- Två sedelfack - Sex kortfack- Ett fack för kvitton- Ett fack på väskans baksida- Axelrem med metall och läder (Ej reglerbart)Längd, 18 cm, bredd 3 cm, höjd 12 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt alla etiketter kvar.

Guess Guess Chic Mini Crossbody Black One size

Guess Guess Chic Mini Crossbody Black One size
Endast 1 299 kr

Lyxig väska från GUESS. Väskan passar både till vardags och till festligare tillfällen. - Silvriga detaljer - Logotyp framtill- Ett stort innerfack - Fack för kort på insidan - Axelremskedja (avtagbar)Längd 21 cm, höjd 14 cm, kedja 124 cm lång.

Becksøndergaard Lymbo Leather Bag 628 Sachet Pink One size

Becksøndergaard Lymbo Leather Bag 628 Sachet Pink One size
Endast 799 kr

Elegant väska från BECK SÖNDERGAARD. Väskan har reglerbar axelrem samt märkets logotyp framtill. - Ett stort fack som sluts med dragkedjaLängd 25 cm, höjd 17 cm

Love Moschino Evening Bag Black One size

Love Moschino Evening Bag Black One size
Endast 1 999 kr

Snygg axelremsväska från LOVE MOSCHINO. Väskan har en quiltad design med märkets logotyp framtill.- Axelrem i PU med märkets logotyp upptill (reglerbar men ej avtagbar)- Försluts med magnetknapp framtill- Märkets logotyp i guld framtill- Ett stort fack- Ett mindre fack som förlsuts med dragkedja samt ett mindre öppet fack- Rött foder- Dustbag medföljer Längd 22 cm, Höjd 16 cm, Bredd 8 cm, Axelbandsrem 128 cm. För godkänd retur krävs att väskan är oskadad, samt returneras med original dustbag.

TORY BURCH Robinson Chain Wallet Black One size

TORY BURCH Robinson Chain Wallet Black One size
Endast 2 999 kr

Stilren väska i äkta läder från TORY BURCH. Väskan har en klassisk design och passar till både fest och vardags.- Fack med dragkedja - Tre innerfack- Plats för åtta kort- Logotyp i metall framtill- Försluts med magnetknapp- Axelremskedja i läder samt kedja (avtagbar och reglerbar)Längd 19,5 cm, Bredd 3 cm, Höjd 15 cm. Axelrem 120 cmFör godkänd retur krävs att väskan är oskadad samt att alla etiketten sitter fast.

Sidor 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page
 

Köptips för axelväska dam

Axelremsväskor dam är en populär klassiker med sina speciella, snygga och trendiga modeller. Här hittar du axelremsväskor i tyg, läder och canvas. Mängder av snygga och moderiktiga väskor till bra pris. Andra tips på väskor är axelväskor och crossbodyväskor herr, plånböcker dam och kuvert och clutchväskor.

Axelväskor tillhör de mest populära väskmodellerna, inte bara i Sverige, utan över hela världen, och har gjort det i decennier. De är nämligen både användbara, praktiska och snygga. Axelväskan är en modern och trendig väskform som därför bärs av dem som inte vill bära runt på sina saker i portföljer, ryggsäckar eller andra väskor, utan som hellre föredrar något tidlöst och klassiskt. Axelväskor bärs av både kvinnor och män.

Storleken på axelremsväskan

Välj alltid en axelväska som är stor nog att kunna bära med dig allt du behöver under dagen. Framför allt om du planerar att använda väskan för jobb eller skola. Så fundera lite över vad du egentligen behöver bära med dig, vare sig det är smink, böcker, telefoner och andra teknikprylar eller något annat.

Materialet

För att du ska få ut så mycket av din väska som möjligt och kunna använda den så länge som möjligt, bör du skaffa väskan i ett så hållbart och slitstarkt material som möjligt, t.ex. skinn. Axelväskor slits nämligen en hel del, på ett flertal ställen, men i och med att det är en så klassisk väskmodell kan du, om du inte sliter ut väskan i förtid, använda den i många år, om du väljer ett bra material, så det lönar sig alltid, fast det kanske kostar lite mer vid inköpet.

Färg

Välj alltid en färg som antingen är neutral, och därmed går att kombinera med det mesta du bär, eller en färg som passar ihop med din garderob. En orange axelväska kan kännas som en rolig ide till en början, men man märker ofta att de där roliga färgklickarna kanske inte blir använda så mycket ändå, efter ett tag, så neutrala färger är alltid det bästa valet.

Stil

Du bör även välja en väska som har samma stil som du och din garderob i övrigt. Genom att välja en allt för strikt väska när du i själva verket gillar att klä dig i hippiestil är därför inte en god ide. Så välj alltid en väska som instinktivt tilltalar dig och passar ihop med din personlighet.

Hitta en axelväska dam billigare

Om du vill kunna komma lite billigare undan när du ska köpa en axelväska är nätet en guldgruva. Det finns nämligen mängder med nätbutiker som säljer väskor av olika slag, inklusive axelväskor. Priserna i nätbutiker är betydligt bättre än i fysiska butiker som säljer väskor och dessutom slipper du trängsel, väntetider i kassan. Att shoppa på nätet är därför både praktiskt, tidsbesparande och ekonomiskt. Kolla upp hur möjligheterna att byta din vara ser ut för just den webbutik du köper av. Behöver man byta sin väska brukar det inte vara några problem