American Tourister Modern Dream, hård kabinväska, 55cm, Ljusrosa

American Tourister Modern Dream, hård kabinväska, 55cm, Ljusrosa till fritid, shopping, sport, hobby och arbete ✓ American Tourister Modern Dream, hård kabinväska, 55cm, Ljusrosa billigt online ✓ Mängder av snygga och populära designväskor till bra pris och snabb leverans ✓ Du handlar American Tourister Modern Dream, hård kabinväska, 55cm, Ljusrosa till ett bra pris hos Accent

Material: 100% PolycarbonateHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 2,6 kgVolym: 35 literGaranti: Begränsad 3 års global garanti EXTERIÖRResväska från American Tourister gjord i hållbar polypropylene som också gör väskan otroligt lätt. Den praktiska designen gör resan smidig. Resväskan är utrustad med tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion som gör ditt resande säkert och samtidigt skyddar din packning. HandtagOvantill finns ett justerbart draghandtag som kan ställas in på olika höjder samt ett fast bärhandtag för enkel hantering. LåsFast tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion för säker resa till och från USA och för att skydda ditt bagage. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen. HjulVäskan har fyra hjul som är svängbara 360 grader och rullar bra över olika underlag vilket gör väskan lätt att styra och hantera. AdressetikettDold adressetikett på baksidan av resväskan. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband som håller din packning på plats och minskar risken för att plagg skrynklas. Väskan har också ett rymligt topplock som försluts med dragkedja och som också har två mindre nätfickor så att du smart kan organisera din packning. Inuti finns även en mindre ficka med dragkedja.

Endast 1 399 kr
 

Relaterade produkter

Cavalet Pasadena Kabinväska - 54cm - 4 hjul-Pink

Cavalet Pasadena Kabinväska - 54cm - 4 hjul-Pink
Endast 1 019 kr

Pasadena är en ny modern väldesignad väska med små schyssta detaljer som ger den extra touchen. Resenären som gärna glänser i incheckningskön med något extra. Kliver in på hotellet med stil och risk för stor uppmärksamhet. En one of a kind väska. Designed in Sweden made for the world.

American Tourister - Herolite Lifestyle - Expanderbar - 55 cm - 4 hjul - Navy

American Tourister - Herolite Lifestyle - Expanderbar - 55 cm - 4 hjul - Navy
Endast 899 kr

Välj den här expanderbara kabinväskan med mjukt tyg som inspirerats av modernt denimtyg från moderna Lifestyle-serien för extra flexibilitet på resan. Även i expanderat läge överensstämmer den med flera flygbolags handbagageregler, t.ex. KLM, Air France, easyJet, Hop! och British Airways/Iberia. Väskan är försedd med bärhandtag på toppen och sidan samt praktiska förvaringslösningar, inkl. kryssband i bottenfacket, invändig nätficka och två framfickor. Dessutom har den ett infällt TSA-hänglås för extra säkerhet.

Epic Crate Wildlife Dream kabinväska, 55 cm, Svart med mönster

Epic Crate Wildlife Dream kabinväska, 55 cm, Svart med mönster
Endast 1 299 kr

Höjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVolym: 40 LVikt: 2,7 kgMaterial: ABS och polykarbonatGaranti: 5 år EXTERIÖRSpecialutgåva av resväskan Epic Crate. Skalets utformning, med de upphöjda och sänkta delarna, ger resväskan en unik design som gör den lätt att känna igen samtidigt som formen bidrar till styrka och stabilitet i skalet. Väskan har mått som gör att den fungerar som kabinväska hos de flesta flygbolagen. MaterialDuraLITE?-skal med två lager av några av de allra bästa rena ABS-material som finns, i kombination med en ren polykarbonat-ytterfilm som ger ökad styrka och slagkraft. HandtagTeleskophandtag samt bekvämt topphandtag.LåsIntegrerat tresiffrigt TSA-kombinationslås upptill, som är krav vid inresa i USA för att inte riskera att få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid eventuell kontroll. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen.HjulVäskan har fyra tåliga och tysta spinnerhjul som gör att väskan är lätt och smidig att manövrera. Hjulen är Epic Standard och kan enkelt bytas om de blir slitna eller du vill ha en ny look på din resväska. Klicka här för att komma till hjulen som passar Epic Standard.INTERIÖRHelfodrad insida och packningsband med knäppning i botten. Separat ficka med dragkedja i mitten. Avdelare i locket med ficka i meshtyg som ger god luftgenomströmning och minskar risken för instängd lukt.

American Tourister - Herolite Super Light 55 cm - 2 hjul - Red

American Tourister - Herolite Super Light 55 cm - 2 hjul - Red
Endast 999 kr

Herolite Upright 55 uppfyller handbagagereglerna för en mängd olika flygbolag, t.ex. Ryanair, easyJet och Norwegian/Eurowings/Vueling, och väger endast 1,45 kg ? en perfekt kabinväska på två hjul för alla som vill ha en lätt väska med otroliga 42 liters packutrymme! Praktiska förvaringslösningar med kryssband i bottenfacket, invändig nätficka och två framfickor, samt ett TSA-lås för extra säkerhet och handtag på toppen och sidan.

Horizn Studios M5 hård kabinväska 55 cm, 4 hjul, Mörkblå

Horizn Studios M5 hård kabinväska 55 cm, 4 hjul, Mörkblå
Endast 3 699 kr

Material: PolykarbonatHöjd: 55 cmBredd: 40 cmDjup: 20 cmVikt: 3,4 kgVolym: 33 literGaranti: 5 årEXTERIÖRHård kabinväska med fyra hjul och en modern och stilren design från Horizn Studios. Tillverkad i Tyskland i aerospace-grade polykarbonat - Horizn Studios signaturmaterial som är tåligt och motståndskraftigt nog att användas till flygplansdelar. Materialet har mycket hög flexibilitet som gör att väskan håller formen trots hårt tryck. Framtill finns ett vattenresistent ytterfack gjort i extra tålig nylon med detaljer i italienskt Vacchetta-läder. Ytterfacket har bland annat plats för en laptop på upp till 15 tum. Upptill finns en smart-charger med två uttag som är borttagbar med ett klick och godkänd av alla flygbolag.HandtagIntegrerat justerbart draghandtag med dubbla skenor baktill som avlastar arm och axel från onödig tyngd. Två bärhandtag, ett ovantill och ett på sidan.LåsTresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion på sidan av väskan. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA.HjulVäskan har fyra 360-graders dubbelhjul som rullar tyst och smidigt över olika underlag och gör väskan lätt att styra. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med dubbla spännband samt ett topplock med avdelare. En exklusiv tvättpåse medföljer.

Björn Borg Hot Solid resväska med 4 hjul, 55/65/78 cm, Lila, 55cm

Björn Borg Hot Solid resväska med 4 hjul, 55/65/78 cm, Lila, 55cm
Endast 1 399 kr

Mått beroende på storlek:H: 55 cm | B: 40 cm | D: 20 cm | 2,8 kg | 38 LH: 65 cm | B: 45 cm | D: 26 cm | 3,4 kg | 68 LH: 78 cm | B: 52 cm | D: 29 cm | 4,3 kg | 105 LMaterial: Polykarbonat (PC)Garanti: 5 år EXTERIÖRRundad och stilren resväska från Björn Borg gjord i polykarbonat ? en termoplast med exceptionell hållbarhet. Välorganiserad design komplett med fyra hjul samt kodlås med TSA-funktion som ger ett lätthanterligt och säkert bagage. HandtagUtvändigt finns ett justerbart teleskophandtag samt ett bärhandtag på väskans ovansida. Alla modeller förutom kabinstorlek har även ett bärhandtag på sidan. LåsUtrustad med ett integrerat tresiffrigt TSA-kodlås som håller din packning säker. Observera att nyckel till TSA-låset EJ medföljer. Nyckellåset är endast till för den amerikanska tullen och gör att du reser säkert till och från USA. HjulFyra enkelhjul som kan rulla i olika riktningar vilket gör väskan enkel att styra och hantera. INTERIÖRInvändigt finns ett rymligt bottenfack med justerbara packningsband samt ett stort topplock som försluts med dragkedja. I topplockets avdelare finns också ett mindre fack med dragkedja för mer lättillgänglig förvaring. Packpåse medföljer så att du enkelt kan organisera och hitta i din resväska.

American Tourister Bon Air 55 cm-Seaport Blue

American Tourister Bon Air 55 cm-Seaport Blue
Endast 1 299 kr

Denna kompakta Bon Air-väska uppfyller måttrestriktionerna för handbagage för Ryanair, Vueling/GermanWings [ange aktuellt flygbolag] och andra lågprisflygbolag. En superlätt och extra tålig kabinväska med 4 hjul och TSA-lås, och den moderna och smarta designen ger optimal packning i ett kompakt format.

Samsonite Lite-DLX Expanderbar - 79cm - 4 hjul-Midnight Blue

Samsonite Lite-DLX Expanderbar - 79cm - 4 hjul-Midnight Blue
Endast 4 199 kr

Om det är eleganta väskor du är ute efter, så ska du titta närmare på den nya iögonfallande kollektionen Lite DLX. Det mjuka tyget kombinerar ett oregelbundet vävmönster med en diskret reliefyta. Många detaljer, bland annat i läder. Lite DLX är utformad för att användas individuellt eller tillsammans med vår Lite-Cube DLX-kollektion med hårda väskor. Lite DLX finns i ett kompakt urval med dagväskor och kabinväskor.

Cavalet Malibu Kabinväska - 54cm - 4 hjul-Grey

Cavalet Malibu Kabinväska - 54cm - 4 hjul-Grey
Endast 848 kr

Malibu är en modern och väldesignad lättanvänd serie för folk som reser mycket och gärna. Vi borde kalla den Sverigeväskan! Då det är favoriten och den mest sålda modellen Cavalet har på marknaden. Genomtänkta detaljer som gör resandet smidigt och enkelt. Massor av roliga färger gör att folk tycker denna modellen är en utmärkt resekamrat, som är lätt att hitta på bandet. Färgerna kan variera lite från en tid till annan, men vi har alltid många roliga färger att välja mellan. Med så många olika färgval, hittar de flesta sin favorit. Sköna bekväma gummerade bärhandtag gör den behaglig att bära. Fyra hjul gör den lättmanövrerad och bekväm att köra. Stabilt och snyggt draghandtag ger en distinkt "look" till väskan. Självklart helfodrad inredning med avdelare och nätficka, som underlättar för dig när du packar.

Cavalet Malibu x Rosa Bandet kabinväska, 55 cm, Blå

Cavalet Malibu x Rosa Bandet kabinväska, 55 cm, Blå
Endast 1 199 kr

Det rosa bandet är i dag en internationell symbol för kampen mot bröstcancer, som varje år under oktober månad ? den internationella bröstcancermånaden ? förenar och engagerar människor världen över i en gemensam kampanj i syfte att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. I år har Cavalet tagit fram en serie resväskor för att stödja kampen mot bröstcancer, där 50 kr av varje såld väska oavkortat går till Bröstcancerförbundet. Material: 100% Virgin ABS-plastHöjd: 54 cmBredd: 38 cmDjup: 20 cmVolym: 35 literVikt: 2,8 kgGaranti: 5 års fabrikationsgarantiEXTERIÖRBästsäljaren Cavalet Malibu i specialutförande till förmån för Bröstcancerfonden. Cavalet Malibu är en modern och väldesignad hård resväska, tillverkad i lättviktigt material för en smidig och enkel reseupplevelse. Väskan är godkänd att ta med in i kabinen hos de flesta flygbolagen. En perfekt resväska för alla som reser mycket och gärna!HandtagStabilt, integrerat teleskopdraghandtag som ger en distinkt look till väskan. Bekväma gummerade bärhandtag ovantill och på sidan.LåsFast, tresiffrigt kombinationslås med TSA-funktion på sidan av väskan. Observera att nyckeln till TSA-låset inte ingår utan endast är till för den amerikanska tullen och gör att din packning är säker vid resor till och från USA.HjulFyra smidiga, lättmanövrerade och tystgående singelhjul.INTERIÖRFunktionell inredning för enklare och mer organiserad packning med helfodrad insida och packband i botten. Avdelare med nätficka samt en säkerhetsficka i locket.